Κέφι, γλέντι και χορός μέχρι πρωίας στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Τεγέας (ph&vid)

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 18:12

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γλέντησαν με αμείωτο κέφι, οι συνδαιτημόνες στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Τεγέας, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, σε εξοχικό κέντρο της Τρίπολης.

Η Γωγώ Μουστόγιαννη με το Γιάννη Μπαλιάκο και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, μάγεψαν με τη φωνή τους οι πρώτοι και το κλαρίνο του ο δεύτερος, μαθητές, γονείς και τους καθηγητές του σχολείου, που με μπροστάρη τον διευθυντή Τάκη Δημητρέλη, έγιναν μια παρέα κι επιδόθηκαν σε επιδέξιες χορευτικές φιγούρες.Η πρόεδρος του συλλόγου Γιάννα Καρκαζή – Μπούζου σε μήνυμά της αναφέρει: “Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Τεγέας ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους χτες στη χοροεσπερίδα μας!

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου Τεγέας να χορεύουν ακούραστα!!

Ο στόχος επετεύχθη! Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή πρόοδο στους μαθητές και να σας παρουσιάσουμε ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα και video από την χοροεσπερίδα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Τεγέας ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους χτες στη χοροεσπερίδα μας! Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου Τεγέας να χορεύουν ακούραστα!! #ΧοροεσπερίδαΛυκείουΤεγέας2020#Class_of_2020

Gepostet von Yanna Karkazis Bouzou am Sonntag, 26. Januar 2020