Κερασίτσα | Υποτονικές εκδηλώσεις για τον Γρηγόρη Λαμπράκη -Δεν έγινε πορεία (vid,ph)

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 19:44

Αναγκαιότητα η αναβάθμιση των εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη

Υποτονικές και με ελάχιστη συμμετοχή κόσμου ήταν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κερασίτσα στη μνήμη του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου.Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε έναν σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Κερασίτσας Χρήστο Μαλλίρη και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της ΕΕΔΥΕ, των τοπικών αρχών και φορέων.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Γούργαρης, ενώ για πρώτη φορά δεν πραγματοποιήθηκε πορεία ειρήνης.

Γεγονός που προβληματίζει και θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση γύρω από το όλο ζήτημα, ώστε οι εκδηλώσεις με κάποιο τρόπο να αναβαθμιστούν και να έχουν επίκεντρο την Κερασίτσα και την τοπική κοινωνία, η οποία για διάφορους λόγους δεν συμμετέχει.

Να αναφέρουμε πως στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων πραγματοποιείται και ο καθιερωμένος τα τελευταία χρόνια αγώνας δρόμου ενώ το πέρας των εκδηλώσεων θα λάβει χώρα στην πλατεία Πετρινού.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.