ΚΙΑΤΟ | Γιός έθαψε την μάνα του στον κήπο του σπιτιού – Νέες πληροφορίες

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 10:32

Ένας 52χρονος έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και εξετάζεται για το θάνατο της μητέρας του, η οποία βρέθηκε από αστυνομικούς θαμμένη στον κήπο του σπιτιού όπου διέμενε μαζί με τον γιο της…

Τα ίχνη της ηλικιωμένης είχαν χαθεί από τον Νοέμβριο του 2018 και η εξαφάνιση της είχε δηλωθεί στην αστυνομία από τους οικείους της.Την Παρασκευή (19/07) οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση εξαφάνισης και έφτασαν στο σπίτι της στον Μικρό Βάλτο Κιάτου, όπου και μετά από ενδελεχή έρευνα εντόπισαν το άψυχο σώμα της θαμμένο στον κήπο στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Στη συνέχεια προσήγαγαν τον 52χρονο γιο της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ομολόγησε, πως έθαψε την μητέρα του στην αυλή του σπιτιού – η οποία όπως υποστήριξε πέθανε από φυσικά αίτια –  κάνοντας πράξη την δική της τελευταία επιθυμία.

Η σορός βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου στο νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή, το πόρισμα της οποία θα δείξει, αν ο θάνατος έχει προκληθεί από φυσικά αίτια ή από εγκληματική ενέργεια. Ενδεχομένως να χρειαστούν και ιστολογικές εξετάσεις επειδή το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που θα επιφέρει μια χρονική καθυστέρηση στο ιατροδικαστικό πόρισμα.

Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση, όταν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τος Αρχές…