Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας | Έκοψε πίτα παρουσία του Γραμματέα του κόμματος Μ.Χριστοδουλάκη (vid,ph)

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 21:28

Χριστοδουλάκης: Δεν εξαγοράζονται οι αρχές και οι αξίες μας

Παρών ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής που είναι εκ νέου υποψήφιος καθώς και οι έτεροι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κώστας Τζιούμης και Δημήτρης Βόσνος.Με την παρουσία του Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, το βράδυ της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα, σε καφετέρια της πλατείας Πετρινού.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υποψήφιοι βουλευτές, ο πρώην Υπουργός Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι Κώστας Τζιούμης και Δημήτρης Βόσνος, υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας καθώς και πολλά στελέχη και μέλη του κόμματος στην Αρκαδία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Γραμματέως του κόμματος στην Αρκαδία, της Κωνσταντίνας Καπογιάννη, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων, αφού έδωσε πρώτα τις ευχές της, πως “το ΚΙΝΑΛ έχει πρόγραμμα, θέσεις και λύσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες για την κοινωνία, τους πολίτες και τη χώρα” και συμπλήρωσε “εκείνο που χρειαζόμαστε είναι η προσπάθεια, η ατομική και η συλλογική”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως “το ΠΑΣΟΚ είνατι τίτλος τιμής και όχι τίτλος διαπραγμάτευσης”, ενώ τόνισε πως κάποιοι θέλουν να λεηλατήσουν το χώρο τους και για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας επεσήμανε πως εκείνο που εύχεται και πιστεύει πως θα γίνει το 2019 είναι να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ και να αναλάβει το ρόλο που έχει διαχρονικά και που αρμόζει στην ιστορία του.

Ο Γραμματέας του Κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης (ο οποίος πριν την εκδήλωση για την κοπή της πίτας παραχώρησε και συνέντευξη τύπου, την οποία θα παρακολουθήσετε ολόκληρη σε επόμενη ανάρτηση) σημείωσε μεταξύ άλλων πως “δεν εξαγοράζονται οι αρχές και οι αξίες του κόμματος” και επεσήμανε πως “είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ για να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται”.

Ο κ.Χριστοδουλάκης άσκησε κριτική τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στη Νέα Δημοκρατία και σημείωσε πως δεν πρόκειται να είναι με κανέναν και εκείνο που επιδιώκουν είναι η ισχυροποίηση της προοδευτικής παράταξης προς όφελος της κοινωνικής συνοχής.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας από την Γραμματέα της Νομαρχιακής Αρκαδίας Κ.Καπογιάννη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την κοπή πίτας του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας.

 

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Freitag, 15. Februar 2019