Κοινότητα Στενού | Συνεχίστηκαν οι εργασίες διάνοιξης, καθαρισμοί και χαλικοστρώσεις

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 13:34

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ομάδα στο Facebook “Όλοι μαζί για το Στενό”, από την πρόεδρο, Ελένη Πρωιμάδη και τα Μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Στενού:

«Πριν λίγες μέρες, ξεκίνησε στην Κοινότητα Στενού ο β’ κύκλος εργασιών, αφού προηγήθηκε καταγραφή των αναγκών μας και κατόπιν σωστού προγραμματισμού και συνεννοήσεως με τον Αντιδήμαρχο, κ. Γεώργιο Λαγό. Τον ευχαριστούμε πολύ γιατί, με τα μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκαν διάφορες εργασίες, όπως η διάνοιξη χαντακιών προς αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων και χαλικοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι ήταν απροσπέλαστοι από τις πολύ μεγάλες λακκούβες.Ως γνωστόν, η περιοχή μας είναι αγροτική και είναι σημαντικό να μπορούν οι αγρότες να φτάνουν στα χωράφια τους χωρίς ταλαιπωρία αυτών, αλλά και χωρίς κίνδυνο πρόκλησης ζημιών στα αγροτικά μηχανήματά τους.

Για άλλη μια φορά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση που βρίσκουμε από την Δημοτική Αρχή και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, για την επίλυση διάφορων προβλημάτων μεγάλης σημασίας, που διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων των κατοίκων της Κοινότητάς μας».