Κυρ. Μητσοτάκης: Οι 4 λόγοι για να στηρίξουν όλοι τον Παναγιώτη Νίκα (video)

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 23:08

Στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Τρίπολη, ο πρόεδρος της ΝΔ, κ.Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ.Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων, πως υπάρχουν τέσσερις λόγοι, για τους οποίους πρέπει, όλοι να στηρίξουν αυτή την υποψηφιότητα. «Ασχέτως κομματικών προτιμήσεων και ασχέτως της κομματικής επιλογής που κάναμε σαν κόμμα, να στηρίξουμε αυτή την επιλογή, υπάρχουν τέσσερις λόγοι, για τους οποίους πρέπει όλοι να στηρίξουν τον Παναγιώτη Νίκα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.Οι 4 λόγοι που ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης:

  • «Ο πρώτος λόγος είναι, πως ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας άνθρωπος με ήθος και ακεραιότητα και αυτά τα χαρακτηριστικά για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτα, για κάποιον που ασκεί δημόσιο λειτούργημα και διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα».
  • «Ο δεύτερος λόγος έγκειται στο ότι είναι ένας εξαιρετικά πετυχημένος αυτοδιοικητικός. Τα έργο του στην Καλαμάτα μιλάει από μόνο του. Η Καλαμάτα σήμερα, πρωτίστως λόγω της παρουσίας του Παναγιώτη Νίκα, είναι από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πόλεις στην Ελλάδα. Αυτά που έκανε στην Καλαμάτα, μπορεί να τα κάνει και για την Πελοπόννησο»
  • «Ο τρίτος λόγος είναι, πως έχει σχέδιο, όραμα και πάθος για την Πελοπόννησο. Βλέπει τις προκλήσεις, τις δυσκολίες, αλλα και τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ξέρει, πως να την τοποθετήσει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί του – με την δική σας στήριξη – ως ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας».
  • «Ο τέταρτος λόγος είναι, πως μου αρέσουν οι άνθρωποι, που δεν επιλέγουν τον εύκολο δρόμο στη ζωή και παίρνουν ρίσκα. Ο Παναγιώτης Νίκας θα επανεκλεγόταν μετά βεβαιότητας Δήμαρχος Καλαμάτας, επέλεξε όμως, να πάρει το ρίσκο, να εκπροσωπήσει όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και είμαι σίγουρος, πως θα τον ανταμείψετε για αυτό, εκλέγοντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου».

Κλείνοντας o πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε: «Θέλουμε να δώσουμε έντονο στίγμα στις Περιφερειακές εκλογές. Θέλουμε να κερδίσουμε και τις 13 Περιφέρειες. Οι Περιφερειάρχες είναι αρωγοί στην υλοποίηση της αναπτυξιακής μας πολιτικής και θέλουμε να είναι άνθρωποι που όχι μόνο να προέρχονται από την παράταξη μας αλλά να μιλάμε και την ίδια γλώσσα, για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για να αλλάξουμε την Ελλάδα και να κάνουμε την δική σας ζωή καλύτερη».