ΚΚΕ Αρκαδίας | Οι εξελίξεις στην ενέργεια σε εκδήλωση στην Τρίπολη – Αντιδράσεις στους κυβερνητικούς χειρισμούς για την πανδημία (vid)

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 13:58

Συνέντευξη τύπου, αναφορικά με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκέμβρη, στις 6:00 το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με θέμα “Οι εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας και το πρόγραμμα της Δίκαιης Μετάβασης- Θέσεις του ΚΚΕ”, παραχώρησε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ο Γραμματέας της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, Αριστείδης Δαμαλάς. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής (Κ.Ε.) και υπεύθυνος του τμήματος οικονομίας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Ο κ. Δαμαλάς, αφού τοποθετήθηκε επί των εξελίξεων στο θέμα της ενέργειας, εκφράζοντας την αντίθεση του ΚΚΕ στους κυβερνητικούς χειρισμούς, σχολίασε και τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως “Η κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία για την επιβολή νέων χαρατσιών στον λαό ενώ την ίδια στιγμή αποποιείται των δικών της ευθυνών  και δεν παίρνει κανένα μέτρο ούτε για την οργάνωση εμβολιαστικού προγράμματος ούτε για την στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας που καταρρέει”. Μάλιστα, ο κος Δαμαλάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης αλλά και στα Κέντρα Υγείας της περιοχής.Δείτε το video της συνέντευξης τύπου του κ. Αριστ. Δαμαλά: