Κλιμάκωση αγώνα ενάντια στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ Μεγ/λης (vid)

Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 18:26

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 27ης Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου

Για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στις 12 Φεβρουαρίου, στην Μεγαλόπολη από την Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ, μίλησε σε συνέντευξη τύπου ο Βαγγέλης Γούργαρης, μέλος της Επιτροπής Αγώνα.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην σύσκεψη από τα Σωματεία ήταν ομόφωνες ενώ υπήρχε συμμετοχή και κατοίκων της Μεγαλόπολης.

Οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη συμφώνησαν  “να κλιμακώσουν τον αγώνα, για να μην πουληθούν οι λιγνιτικές μονάδες και τα ορυχεία της ΔΕΗ, να μη γίνει η Μεγαλόπολη ένας απέραντος σκουπιδότοπος σύμμικτων, βιομηχανικών και επικίνδυνων αποβλήτων.
Αποφασίστηκε την ώρα που η κυβέρνηση και η περιφέρεια θα διοργανώνουν τη φιέστα του «αναπτυξιακού συνεδρίου» στην Πελοπόννησο, οι κάτοικοι και οι φορείς της Μεγαλόπολης να διαδηλώνουν μαζί με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου, ενάντια σε αυτή την πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και δημοτικών αρχών”.

Διαβάστε το δελτίο τύπου

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Γούργαρη στο βίντεο.