Κλειστό τις πρωινές ώρες μέχρι την Πέμπτη το κολυμβητήριο Τρίπολης – Η ενημέρωση από τον Θ. Καραλή

Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 13:34

Κλειστό θα παραμείνει – κατά τις πρωινές ώρες – από σήμερα έως και την Πέμπτη, το κολυμβητήριο στο ΔΑΚ Τρίπολης, για το κοινό αλλά και για τα σωματεία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε με παρέμβασή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, κ. Καραλής, το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό τις πρωινές ώρες, προκειμένου να  υπάρξει αναδιαμόρφωση του προγράμματος λειτουργίας του, για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από τα σχολεία της Τρίπολης.

Λάβαμε αίτημα από τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τα μαθήματα κολύμβησης των μαθητών και έτσι αποφασίσαμε, να υπάρξει μια προσωρινή απαγόρευση χρήσης του κολυμβητηρίου, προκειμένου να δούμε πόσοι θα είναι οι μαθητές που θα παρακολουθούν τα μαθήματα, για να δούμε  στη συνέχεια και το πως θα εξυπηρετηθούν στο χώρο. Την Πέμπτη το πρωί θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση για το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του κολυμβητηρίου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Καραλής.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρου Καραλή:

“Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει ότι κατόπιν Αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου από 19-04- 2018 μέχρι την 20-06-2018 και για τις ημέρες από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από ώρες 08:00-14:00 θα γίνεται χρήση του κολυμβητηρίου από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για τη διεξαγωγή του αντικειμένου κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής σχολικού έτους 2017-2018.

Παράλληλα οι αθλητές των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο κατά τις ώρες που γίνονται τα σχολικά μαθήματα θα μπορούν να κάνουν χρήση σε αυτό μέσω των συλλόγων τους εφ όσον καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα έχουν ευπρεπή παρουσία και δεν θα χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια όσο βρίσκονται μαθητές μέσα σε αυτά.

Επιπροσθέτως οι αθλητικοί σύλλογοι θα υποβάλλουν ονομαστική κατάσταση των μελών τους που θα κάνουν χρήση κολυμβητηρίου τις
ώρες αυτές”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ