Κολοβός στη ΔΡΤ 91,5: «Εμείς και η παράταξη Κούλη θέλουμε το ίδιο πράγμα: Να φύγει ο Γιαννόπουλος από το δήμο Γορτυνίας!» (ήχος)

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 07:02

Επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν στη Γορτυνία την Κυριακή με μονομάχους τον Γιάννη Γιαννόπουλο και τον Ανδρέα Κολοβό.Ενόψει του δεύτερου γύρου, γίνονται επαφές ανάμεσα στις παρατάξεις του Ανδρέα Κολοβού και του Στάθη Κούλη (που για ελάχιστες ψήφους ήταν τρίτος).

Τις επαφές αποκάλυψε ο Ανδρέας Κολοβός ο οποίος μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο.

Αυτό που είπε ο κ. Κολοβός είναι ότι «εμείς και ο Κούλης, θέλουμε το ίδιο πράγμα. Να φύγει ο Γιαννόπουλος από το Δήμο Γορτυνίας. Οι θέσεις του κ. Κούλη δεν ήταν μακριά από τις δικές μας. Κι εμείς κι εκείνοι μιλούσαμε και μιλάμε για διαφάνεια και για δημοκρατική συμμετοχή στο Δήμο.

Εκτιμάμε ότι θα πάρουμε το μεγαλύτερο κομμάτι από τους ψηφοφόρους του κ. Κούλη. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία και θα προκύψει συνάντηση με τον Στάθη Κούλη. Πιστεύω ότι μπορεί να ανατραπεί η διαφορά στο δεύτερο γύρο».

Τέλος, ο κ. Κολοβός απευθυνόμενος στους δημότες της Γορτυνίας είπε ότι τα προηγούμενα 3,5 χρόνια η δημοτική αρχή επέλεξε ένα πελατειακό, ρουσφετολογικό σύστημα και να δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια σε πολλά μικρά έργα, χωρίς να κάνει κανένα ουσιαστικό αναπτυξιακό έργο στην περιοχή.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Γιάννη Γιαννόπουλο ότι ήταν άφαντος από την κοινωνία της Γορτυνίας.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Κολοβού στη Δ.Ρ.Τ. 91,5: