Κοντά στα δημοτικά ΜΜΕ της Ελλάδας το ΚΑΑ Παλλάδιον

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 19:43

Κοντά στα δημοτικά ΜΜΕ της Ελλάδας το ΚΑΑ Παλλάδιον – Συγχαρητήρια της προέδρου Κατερίνας Καρνιαδάκη στη νέα διοίκηση της Ένωσης…

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο Τύπου του ΚΑΑ Παλλάδιον για το συνέδριο της Ένωσης δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας που έγινε στην Τρίπολη:Κοντά στα δημοτικά ΜΜΕ της χώρας βρέθηκε για μια ακόμη φορά το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και απέδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει το έργο των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων και των εργαζομένων τους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης. Με αφορμή την πανελλήνια συνάντηση των διοικήσεων των δημοτικών ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/2/20 στην Τρίπολη το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ανέλαβε ένα σημαντικό μέρος της φιλοξενίας των συνέδρων συμβάλλοντας σημαντικά με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου αρκετοί σύνεδροι φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, απόλαυσαν θεραπείες ευεξίας ( πισίνα μαγνησίου, οξυγονοθεραπεία, ρεφλεξολογία κλπ ) και το πρωί της Κυριακής δοκίμασαν μοναδικές γεύσεις στο πρωινό που είχε ετοιμαστεί μόνο από τοπικά αρκαδικά προϊόντα.
Όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι από την αρκαδική φιλοξενία και είπαν ότι σύντομα θα επιστρέψουν στην Τρίπολη για να απολαύσουν εκ νέου τόσο τις φυσικές ομορφιές του τόπου όσο και τις μοναδικές υπηρεσίες ευεξίας και αναζωογόνησης που προσφέρει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν το Κέντρο Αποκατάστασης ήταν χορηγός σε εκδηλώσεις τόσο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης ( Ραδιομαραθώνιος Αγάπης ) όσο και της Ένωσης δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας φιλοξενώντας συνεδριάσεις της Διοίκησης στις εγκαταστάσεις του.

Αναφερόμενη στο συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε: ” Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενήσαμε στο Κέντρο μας τους εκπροσώπους των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων που έφτασαν στην Τρίπολη από κάθε γωνιά της χώρας και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δείξουμε στους εκλεκτούς καλεσμένους μας ένα μικρό δείγμα της αρκαδικής φιλοξενίας. Θέλω να συγχαρώ το Δήμο Τρίπολης που αγκάλιασε την προσπάθεια ίδρυσης της Ένωσης και βοήθησε σημαντικά προκειμένου η έδρα της να γίνει η αρκαδική πρωτεύουσα, όλους τους ανθρώπους της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου αλλά ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ για την εκλογή του το νέο Πρόεδρο της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο ο οποίος είναι στενός μου συνεργάτης και Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου μας. Γνωρίζοντας προσωπικά το πάθος του Τριαντάφυλλου για τη δημιουργία της Ένωσης αλλά και τις δυνατότητες που έχει ως επαγγελματίας στον χώρο της επικοινωνίας θεωρώ σίγουρη την επιτυχία της νέας Διοίκησης. Τέλος θα ήθελα να τονίσω για μια ακόμη φορά την πρωτοπορία της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ να κάνει έδρα της την Τρίπολη διότι είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ανάπτυξη΄αυτής της χώρας μπορεί και πρέπει να στηριχτεί στην περιφέρεια. Εμείς δηλώνουμε ότι πάντα θα είμαστε δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες με όλες μας τις δυνάμεις. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία σε όλα τα μέλη της νέας Διοίκησης”.