Κοντά στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Αρκαδίας το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019 10:15

Κοντά σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και αξιοποίησης του φυσικού πλούτου της Αρκαδίας και γενικότερα της Πελοποννήσου το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συμμετείχε με εκπρόσωπό του στην πανηγυρική τελετή επαναπιστοποίησης του Menalon Trail 2019 – 2022 που πραγματοποιήθηκε στη γραφική Στεμνίτσα την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019.

Δηλώνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τον πεζοπορικό τουρισμό αλλά και για την επιβράβευση όλων των φορέων που συμμετέχουν σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια, η Διεύθυνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εκπροσωπήθηκε στην επίσημη τελετή της επαναπιστοποίησης του Menalon Trail από τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνομίλησε με τον Σέρβο Πρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πεζοπορικών Συλλόγων κ. Boris Micik, τον Πρόεδρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Menalon Trail κ. Ιωάννη Λαγό και φυσικά με όλους τους επισήμους που βρέθηκαν στην τελετή.Αξίζει να σημειωθεί ότι το Menalon Trail πιστοποιήθηκε στις 31/5/2015 και αποτελεί την πρώτη πιστοποιημένη ελληνική πεζοδρομική διαδρομή από την Πανευρωπαική Συνομοσπονδία Πεζοπορικών Συλλόγων και μία από τις 16 συνολικά πιστοποιημένες διαδρομές της Ευρώπης.

Σε όλες τις επαφές που έγιναν το πρωί της Κυριακής στη Στεμνίτσα υπογραμμίστηκε το ειλικρινές ενδιαφέρον του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την ανάπτυξη του πεζοπορικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή καθώς και η πρόταση δημιουργίας ειδικών πιστοποιημένων μονοπατιών για ΑΜΕΑ.

Με αφορμή την προχθεσινή επαναπιστοποίηση του Menalon Trail 2019 – 2022 η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη συγχαίρει δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που ανέλαβαν αλλά και για το σημαντικό ( και κυρίως το μετρήσιμο ) αποτέλεσμα που έφεραν στην ορεινή Αρκαδία.
Ειδικότερα συγχαίρει την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Menalon Trail και προσωπικά τον Πρόεδρό της κ. Ιωάννη Λαγό, το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων Αρκαδίας, το Δήμο Γορτυνίας και φυσικά όλους τους εθελοντές για την φιλότιμη προσπάθειά τους όλο αυτό τον καιρό.

“Σε αυτή την προσπάθεια ανάδειξης και αξιοποίησης του πεζοπορικού τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είμαστε συνοδοιπόροι” δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη τονίζοντας ότι το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης είναι έτοιμο να βοηθήσει και να ενισχύσει με κάθε τρόπο όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν στο μέλλον και οι οποίες θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Δελτίο Τύπου