Κοντά στους Γορτύνιους της Αττικής, ο δήμαρχος Στάθης Κούλης (pics)

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 16:02

Δεν τρέχει δεξιά και αριστερά μόνο για τα προβλήματα του δήμου, αλλά βρίσκεται και κοντά στους Γορτύνιους, σε όλες τις εκδηλώσεις τους για την νέα χρονιά.

Είτε στην Αρκαδία .είτε στην Αττική , ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης , δίνει το παρών στις εκδηλώσεις των συλλόγων και των φορέων, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ενότητας και συνοχής.Όπως αναφέρει, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας , ειδικά σε αυτούς που ζουν μακρυά μας , γιατί είναι η δύναμη μας. Ο δήμος Γορτυνίας στηρίζεται στην εξωστρέφεια και στην αγάπη των απανταχού συμπατριωτιών μας. Τους στηρίζουμε και τους τιμούμε , γιατί συμμετέχουν ενεργά, κρατάνε ζωντανές τις παραδόσεις μας, ζουν κοντά μας και βοηθούν όπου καταστεί ανάγκη.

Στις πίτες των Γορτυνιακών Συλλόγων στην Αττική , βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Στάθης Κούλης και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους συμπατριώτες του και να συζητήσει μαζί τους για τον προγραμματισμό του 2020.

Ο δήμαρχος βρέθηκε στις εκδηλώσεις της Παγγορτυνιακής Ένωσης, της Ένωσης Αρκάδων Χαλανδρίου, των Συλλόγων Πελοπονησσίων Ζεφυρίου, Αετοραχιτών, Απανταχού Πυρραίων, Κακουρέικων, Φιλοπροόδων Ελάτης, Βυδιακιτών, Σαρακιναίων Ηραίας, Βελημαχιτών, Πέττα και Απανταχού Δοξιωτών.

Με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, βρέθηκε σε εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της Γορτυνίας.