Κοπή πίτας και παρουσίαση υποψηφίων για την παράταξη του Δ. Βόσνου (ph/vid)

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 16:05

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης του έκοψε το πρωί της Κυριακής (10/02) ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Βόσνος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του βιογραφικού του υποψήφιου Δήμαρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου, αλλά και με μια γρήγορη αναφορά στο έργο, που επιτέλεσε στην διάρκεια της ενασχόλησης του με την τοπική αυτοδιοίκηση.Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Δήμήτρης Βόσνος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες του για το Δήμο Τρίπολης, που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με την κατάσταση του οδικού δικτύου, τον οδοφωτισμό, τα έργα στα χωριά και τα αδέσποτα – επισημαίνοντας, πως ο ίδιος διαφωνούσε με την απόφαση της νυν δημοτικής Αρχής , για τη μίσθωση του χώρου για καταφύγιο, καθώς, πιστεύει, πως θα μπορούσε να βρεθεί δημόσιος χώρος, για να μην υπάρχει οικονομική επιβάρυνση στον Δήμο.

Παράλληλα ο κ.Βόσνος αναφέρθηκε και στα δυο δυνατά χαρτιά της Τρίπολης, το Πανεπιστήμιο και την ομάδα του Αστέρα, λέγοντας, πως θα πρέπει αφενός να αξιοποιηθεί το Πανεπιστήμιο ποικιλοτρόπως και αφετέρου να αγκαλιάσουν όλοι την ομάδα του Αστέρα, καθώς, όπως τόνισε αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την Τρίπολη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι», υπογραμμίζοντας την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του προγράμματος, κάτι που θα αποτελέσει – όπως είπε – βασικό στόχο του ίδιου και της παράταξης του μετά τις εκλογές.

Η ανάγκη δημιουργίας μιας σοβαρής δομής για τους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, ήταν ένα ακόμα θέμα που έθεσε κατά την ομιλία του ο κ.Βόσνος, τονίζοντας, πως θα ζητήσει την συνεργασία της εκκλησίας και του στρατού προς αυτή την κατεύθυνση.

«Να μην μείνουμε στα μεγάλα λόγια όπως μέχρι σήμερα, γιατί τότε θα λείπουν τα έργα.Βλέπουμε, πως υπάρχει μια εγκατάλειψη στα χωριά. Δεν γίνεται οι τοπικοί πρόεδροι να εκλιπαρούν συνέχεια τον Δήμο», δήλωσε στη συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε, πως θα πρέπει να γίνουν ενέργειες για τη μετατροπή της Τρίπολης σε μια «έξυπνη πόλη». Επιπλέον ο κΒόσνος τόνισε την ανάγκη άντλησης πόρων από ευρωπαϊκά κονδύλια.

«Έχουμε την εμπειρία και την γνώση, για να φέρουμε το απαραίτητο αποτέλεσμα», τόνισε κλείνοντας την ομιλία του, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση εννέα υποψηφίων, με τον Δημήτρη Βόσνο να ξεκαθαρίζει, πως λόγω ιώσεων δεν ήταν εφικτή η παρουσίαση και άλλων υποψηφίων, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Δείτε τα ονόματα των υποψήφιων που παρουσιάστηκαν την Κυριακή (θα ακολουθήσει νέα εκδήλωση, όπου θα γίνει η παρουσίαση όλων των προσώπων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο)

Αλέξανδρος Δεδούσης -Οικονομολόγος, λογιστής

Δημήτρης Ζαρακοβίτης – Ράδιολόγος /Ακτινολόγος ,υποψήφιος διαδακτωρ

Γεώργιος Φαρφαράς – Επιχειρηματίας

Δήμητρα Πλάκα – Φιλόλογος

Φωτεινή Στρέμπα -Κτηνοτρόφος, Γραμματέας κτηνοτροφικού συλλόγου Αρκαδίας

Βασιλική Τσαντίλα – Καθηγήτρια μουσικής

Γεώργιος Γκιτζιάς – Επιχειρηματίας

Νίκος Σπηλιοπουλος – Ιδιωτικός υπάλληλος

Χρήστος Κουτσουρης – Επιχειρηματίας