Κοπή πίτας και βράβευση του γιατρού Α. Σεραφείμ από την Αδελφότητα Κοντοβαζαινιτών (ph)

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 11:09

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Αδελφότητα Κοντοβαζαινιτών “Παναγία η Κλειβωκά” στην Αθήνα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και βράβευση του καταγόμενου από το χωριό γιατρού Ανδρέα Σεραφείμ για την προσφορά του και την αλληλεγγύη του στους συμπατριώτες του, Κοντοβαζαινίτες.Παράλληλα έγινε και η Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας.

Την πίτα ευλόγησαν ο παπά Λεωνίδας και παπά Νικόλαος Κουτρουμάνος.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, οι Βουλευτές Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Επίσης οι πολιτευτές Εύη Τατούλη και Στάθης Κούλης.

Από το ίδρυμα Γ.Τσακάλου ο Πρόεδρος Κώστας Καλύβας και ο Δημήτρης Βάρδας,από την Εφημερίδα “Γορτυνία” η διευθύντρια Πέννυ Καλύβα, ο Στρατηγός Γιάννης Τζώρτζης και πλήθος  κόσμου.

Στην εκδήλωση της Αδελφότητας Κοντοβαζαινιτών ήταν μεγάλη η συμμετοχή και της νεολαίας κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα το ΔΣ της Αδελφότητας.

Ευχαριστίες της Αδελφότητας προς την Στρατηγούλα Γούβη που προσέφερε και φέτος την Πίτα και τον Σοφοκλή τον Ρουμελιώτη που  προσέφερε τα γλυκά καθώς και σε όλο το ΔΣ για την συνεργασία του και την συνδρομή του ώστε να προσφερθεί ένας μπουφές με εκλεκτά σπιτικά φαγητά.

Ευχαριστίες επίσης στον τέως Πρόεδρο, Βασίλη Γούβη που έφερε από την Λάρισα σπιτικό κρασί και τσίπουρο!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Κοντοβαζαινίτες!!!

Και του χρόνου με υγεία!!!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.