Κοπή πίτας συλλόγων και φορέων σε Τρίπολη και Αθήνα

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 23:22

Προσκλήσεις για κοπή πίτας συλλόγων, φορέων, σωματείων σε Τρίπολη και Αθήνα

Ο Σύλλογος ΑΡΚΑΔΩΝ ΙΛΙΟΥ ”ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΙ”  έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει την
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 19.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιλίου  (Κάλχου 48-50) Ίλιον  στην ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ .
Σας περιμένουμε όλους, να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούργια χρονιά και να περάσουμε ένα όμορφο κυριακάτικο βράδυ με μουσική χορό και πλούσια αρκαδικά εδέσματα.– Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης στην οδό Πειραιώς 1 (εντός της στοάς) στην Αθήνα.

H ώρα προσέλευσης είναι στις 11.00 π.μ. και η κοπή τις πίτας θα γίνει ακριβώς στις 12.00. Θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της χρονιάς και θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Με τις θερμότερες ευχές για ευτυχισμένο και δημιουργικό 2019.

Το Δ.Σ.

Σύλλογος Ακοβιτών Αθήνας Πειραιά

 

– Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα ****

Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές και να τα πούμε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 11:00 το πρωί, στο ΜΕΡΟΠΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ 45, πλησίον στάσης Μετρό Ακρόπολη.

Σύλλογος Νυμφασίας «Η Αγία Τριάς»

– Tο Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών, προσκαλεί τα μέλη του και όλους τους ΑγιαΣοφίτες, την Κυριακή (13-01-2019) και ώρα 12.00 στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. H παραπάνω εκδήλωση είναι μια γιορτή του Συλλόγου, που σκοπό έχει να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, να ενημερωθούμε για τα οικονομικά κ.α. δρώμενα του Συλλόγου μας, να καταβάλλουμε την ετήσια συνδρομή μας και να τονώσουμε τις μεταξύ μας σχέσεις. Επιβάλλεται να είμαστε όλοι παρόντες, ώστε να στηρίξουμε, κατ΄ αυτό τον τρόπο – ηθικά και οικονομικά – το Σύλλογό μας, δυναμώνοντας το ηθικό των ανθρώπων εκείνων, που κατευθύνουν έναν από τους εναπομείναντες φορείς του χωριού μας, που σκοπό έχει την πρόοδο του τόπου της κατοικίας και της καταγωγής μας.

– Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Δημητσανιτών σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην κοπή της πίτας στις 24 Φεβρουαρίου 2019 Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) επί της οδού Ρηγίλλης 1, Αθήνα. Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Αδελφότητας Δημητσανιτών. Παρακαλούνται οι συμπατριώτες των οποίων τα τέκνα πέτυχαν στις εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να το δηλώσουν για την βράβευση τους στο τηλέφωνο &φαξ ή το e-mail της Αδελφότητας.

Αδελφότητα Δημητσανιτών ” Ο Γρηγόριος ο Ε’”