Κοπή πίτας Τριτέκνων Πελ/σου στην Τρίπολη: “Θέλουμε αξιοπρέπεια” (vid,ph)

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 16:34

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Τριτέκνων Πελοποννήσου, σε καφετέρια, στην Τρίπολη, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, του τέως Περιφερειακού Συμβούλου Πελοποννήσου και Πολιτευτή Αρκαδίας Γιάννη Κατσίρη (πολύτεκνος) καθώς και του Δημοτικού Συμβούλου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου (τρίτεκνος και ο ίδιος).

Πρόεδροι των Συλλόγων αλλά και ο Πρόεδρος της Περιφερερειακής Ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου Χρήστος Κορομηλάς αναφέρθηκαν στα προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες. Μάλιστα ο κ. Κορομηλάς σημείωσε χαρακτηριστικά “θέλουμε αξιοπρέπεια”.Από τη δική του πλευρά ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε την στήριξή του στις τρίτεκνες οικογένειες, αφού, όπως είπε, είναι και ο ίδιος τρίτεκνος και ζήτησε από τους εκπροσώπους τους να έχουν συνάντηση με την διαχειριστική αρχή ώστε να δουν τι προγράμματα υπάρχουν τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση της ζωής των τρίτεκνων.

Και ο Γιάννης Κατσίρης και ο Δημήτρης Βόσνος εξέφρασαν την στήριξή τους στις οικογένειες με τρία παιδιά και σημείωσαν πως το δημογραφικό είναι εθνικό πρόβλημα και ως τέτοιο θα πρέπει να μελετηθεί και να βρεθούν λύσεις.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τις δηλώσεις.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Mittwoch, 29. Januar 2020