Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΠεΣυ Πελ/σου με μηνύματα εν όψει εκλογών (vid)

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 20:52

Τυχερός ο “διαγραφείς” από τη ΝΔ σύμβουλος της ΠΕ Κορινθίας Γιώργος Πετρίτσης

Μηνύματα εν όψει εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είχε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.Ο Πρόεδρος του ΠεΣυ Πελοποννήσου Ηλίας Στρατηγάκος, κόβοντας την πίτα του Συμβουλίου μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ.Γαβρήλο και τον Γραμματέα κ.Ροτζιώκο ευχήθηκε η νέα χρονιά να δώσει σε όλους δουλειά και να υπάρχει κοινωνική αλληλεγγύη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τόνισε πως το 2019 είναι μία χρονιά εξελίξεων και κάλεσε τους πολίτες να υπερασπίζονται τη δημοκρατία και όχι τα α αλα κάρτ συμφέροντα. Επεσήμανε δε πως χρειάζεται συνεννόηση και συνεργασία και αυτό επιδιώκει η απλή αναλογική.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Πατσαρίνος επεσήμανε πως πρέπει όλοι να αλλάξουμε συμπεριφορές και να πράττουμε για το καλό των πολιτών.

Ο κ. Αλευράς σημείωσε πως πρέπει να υπάρχει συνεργασία όλων των δυνάμεων της κοινωνίας.

Ο κ. Γόντικας μίλησε για την ανάγκη ενός ισχυρού ΚΚΕ που θα δώσει λύση στα προβλήματα των εργαζομένων και του λαού.

Η κα. Λυμπεροπούλου έκανε λόγο για το περιβάλλον και σημείωσε πως εύχεται το 2019 να υπάρξει δασολόγιο και κτηματολόγιο.

Το φλουρί κέρδισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας Γιώργος Πετρίτσης, που πήρε από τον Πρόεδρο το τελευταίο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη “Χίλιες ανάσες”. Μάλιστα σχολιάστηκε ιδιαίτερα το γεγονός πως πρόκειται για διαγραφέντα σύμβουλο από τη ΝΔ.

Δείτε βίντεο από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠεΣυ Πελοποννήσου.