Κώστας Μπεντεβής: “Η σιγουριά της εξουσίας και η προσωπική ευθύνη”

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 14:49

Ανακοίνωση ιατρού Κώστα Μπεντεβή για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία και τη μάχη της 7ης Ιουλίου 

“Η πρόσφατη ιστορία δεν κατάφερε για άλλη μία φορά να μας διδάξει ώστε να αποφύγουμε την επανάληψη των εμμονών μας.
Αυτή η μεγάλη ευρωπαϊκή φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη δεν πτοείται από μικροπολιτικές , εμμονές και προσωπικά πάθη . Από το 1993 και μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι σέβεται τον πολίτη , ότι αντέχει τους σεισμούς από όπου κι αν προέρχονται , ότι βάζει πλάτη για να σταθεί ο τόπος όρθιος και τελικά αντέχει στο χρόνο με ψηλά το κεφάλι .
Οι στρατηγοί, υπεύθυνοι των όπλων, εύχομαι από καρδιάς να βρίσκονται στα επινίκεια και να μη χρειαστεί να στρουθοκαμηλίσουν χρεώνοντας τους απλούς στρατιώτες και συμπατριώτες μου.
Έχω μαθει να τηρώ το λόγο μου και να σέβομαι τις αξίες και τους θεσμούς και να μην τους προδίδω ποτέ .
Το όνομα μου ήταν στη διάθεση των υπευθύνων του κόμματος που είμαι μέλος από το 1987. Η υποψηφιότητα μου κρίθηκε τελικά ανεπιθύμητη. Παραμένω στη διάθεση της παράταξης σε οποίο μετεριζι θεωρεί ότι μπορώ να προσφέρω .
Θα παλέψω με τις μικρές μου δυνάμεις για μία αυτοδυναμία που έχει ανάγκη ο τόπος, για να μην μπούμε σε περιπέτειες χωρίς επιστροφή και περαιτέρω εξαθλίωση της πατρίδας μας.Η Νέα Δημοκρατία θα ειναι η νέα κυβέρνηση, προσωπική μου φιλοδοξία να δω τους Αρκάδες φίλους μου, τους συμπολίτες μου ευχαριστημένους για την επιλογή τους να ψηφίσουν Ν.Δ., ικανοποιημένους και υπερήφανους για το κόμμα που θα στηρίξουν στις 7 Ιουλίου 2019. Ζητώ υπερήφανα να στηρίξουμε όλοι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ζητώ με ένταση και πάθος να στηρίξουμε τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στις αλλαγές της Ευρωπης. Η ασφάλεια των παιδιών μας και το μέλλον της χωρας μας είναι ειναι το ζητουμενο, η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη, ας κρατησουμε τις προσωπικές μας πικρίες για τον απολογισμό.
Η ευημερία του Αρκάδα στην Ελλαδα της Ευρωπης, η ασφάλεια, η υγεία, η παιδεία οφείλει να είναι μέλημα όλων μας.
Η ευρωπαική επιτροπία δεν έχει τελειώσει, οι γεωπολιτικές προκλήσεις από τους γειτόνους μας προβληματίζουν, οι σημαντικές προκλήσεις και η σοβαρή αντιμετωπισή τους είναι το ζητούμενο!

Σε αυτό τον αγώνα θα είμαι παρών, όπως κάνω τριάντα χρόνια τώρα για μια αυτοδυναμία που θεωρώ μονόδρομο για την πατρίδα μας.
Καλή μας επιτυχία , καλό αγώνα σε όλους”.