Κώστας Καλογιαννίδης στη ΔΡΤ: «Ο Ερμής έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο» (+ήχος)

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 20:17

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ξεκινάει την προσεχή Κυριακή 24/10 και η ομάδα του Ερμή Μελιγούς ανυπομονεί να ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα προετοιμασίας από τον περασμένο Ιούλιο. Με αφορμή την έναρξη της χρονιάς για την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας, το πρωί της Πέμπτης (21/10) στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, μίλησε ο προπονητής του Ερμη, κ. Κώστας Καλογιαννίδης.

Ο ίδιος αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της προετοιμασίας, τονίζοντας ότι ο μόνος προβληματισμός είχε να κάνει με την καθυστέρηση έναρξης της φετινής Γ’ Εθνικής. Ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις στην ομάδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι του Ερμή έκαναν ότι ήταν απαραίτητο προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρόσθεσε η επίσημη αγωνιστική δράση θα πιστοποιήσει την εξέλιξη της ομάδας το προσεχές διάστημα.Ο κ. Καλογιαννίδης είπε ότι η αλλαγή ομίλου είναι κάτι άγνωστο, αλλά από τη στιγμή που αυτό το γεγονός μπορεί να προβληματίζει τα μέλη της ομάδας, αλλά δεν τα φοβίζει είναι κάτι εύλογο και θετικό. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τα μέλη της ομάδας είναι η αγωνιστική εξέλιξη της και η δυναμική που θέλουν να αποκτήσει, εν’ όψει του πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο προπονητής του Ερμή τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια στην ομάδα γίνεται προσπάθεια να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ ανεξάρτητα από το αν έχουν αποχωρήσει σημαντικοί ποδοσφαιριστές και αυτό σημαίνει και φέτος. Ανέφερε ότι η ομάδα του Ερμή αποτελείται από ρόστερ 26 ποδοσφαιριστών όπου όλοι τους έχουν ίσους όρους συμμετοχής στην 11αδα και 20αδα. Τόνισε ο κ. Καλογιαννίδης ότι ο φετινός Ερμής έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που στόχο έχει μια ομάδα πάρα πολύ ανταγωνιστική. Αν αυτή η ομάδα καταφέρει να φτάσει σε μια υψηλότερη θέση με αρχή την πολύ γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής έχει καλώς, διαφορετικά βήμα-βήμα θα διεκδικήσει την παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Τέλος μίλησε για πολύ σημαντικό το γεγονός της παρουσίας του φίλαθλου κοινού στα γήπεδα. Είναι αμφίδρομη η σχέση ποδοσφαιριστή και φιλάθλου, τόνισε ο τεχνικός του Ερμή, με την κάθε πλευρά να έχει την ανάγκη την παρουσία της άλλης στη διάρκεια μιας σεζόν, ενώ πρόσθεσε ότι η παρουσία των φιλάθλων θα δώσει έξτρα κίνητρο στην ομάδα προκειμένου να παρουσιάσει ακόμη καλύτερα πράγματα.