Κώστας Τζιούμης: «Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για ποδηλατοδρόμους στην Τρίπολη»

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 10:25

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» φιλοξενήθηκε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (3.6.2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε στο σημείο της συνέντευξης, οδηγώντας ποδήλατο, κάτι που άλλωστε συνηθίζει και στην καθημερινότητά του και απάντησε στις ερωτήσεις της Πέγκυς Μπρούσαλη.Ο κ. Τζιούμης αρχικά ανακοίνωσε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ο Δήμος Τρίπολης οργανώνει ποδηλατάδα σε μια πανέμορφη περιοχή προς τους αμπελώνες του Κορυθίου, όπου στο τέλος θα υπάρχει κέρασμα και μουσική.

«Στην Τρίπολη αρκετοί πολίτες χρησιμοποιούν το ποδήλατο. Η πόλη είναι επίπεδη και το ποδήλατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε ετοιμάσει ένα σχέδιο για να δημιουργηθούν ποδηλατοδρόμοι, όχι μόνο μέσα στην πόλη, αλλά και προς το Πανεπιστήμιο, καθώς και σε περαστικά άλση» είπε ο Δήμαρχος, ο οποίος και ως γιατρός υπογράμμισε ότι «υπάρχουν και λόγοι υγείας, είναι μία καλή άσκηση το ποδήλατο».

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ο Δήμος Τρίπολης θα κληρώσει δωρεάν τρία ποδήλατα για όσους συμμετέχουν στην ποδηλατάδα.

Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Δημήτρη Κοτταρίδης και Γιάννη Πιτταράς.

Δείτε το βίντεο στο 1.15.30.

Από τις έξι – 3.6.20

Καλημέρα σε όλους! Παρακολουθείστε ζωντανά την εκπομπή "Από τις έξι" ⏰ με τους Δημήτρη Κοτταρίδη & Γιάννη Πιτταρά για να ενημερωθείτε για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα. Στην #ΕΡΤ1 📺#apotis6ERT #ΜένουμεΑσφαλείς #ΜένουμεΕΡΤ

Gepostet von Από τις έξι am Dienstag, 2. Juni 2020