Κώστας Τζιούμης: Γυρίζουμε την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο και στο ξεπερασμένο (ph)

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 23:30

Κεντρική προεκλογική ομιλία Κώστα Τζιούμη

Απάντηση-Συμβόλαιο-ΣυστράτευσηΑυτά ήταν τα τρία βασικά σημεία της κεντρικής ομιλίας του Κώστα Τζιούμη, υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην Τρίπολη.

Μπροστά σε μεγάλο κοινό, πραγματοποιώντας μία ομιλία που έδειχνε ήρεμη δύναμη, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, ο Κώστας Τζιούμης διακήρυξε  ότι έχει τη θέληση και τη δύναμη αλλά και τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να πετύχει τους στόχους του, που συνοψίζονται στην δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας.

Παρέδωσε στην κοινή περιφρόνηση- και στη Δικαιοσύνη- τους συκοφάντες και ψιθυριστές, μίλησε για την ανάγκη Ηθικής (και) στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, η οποία, όχι αδίκως, συχνά κατηγορείται για αδιαφάνεια, ανικανότητα και φαυλότητα.

Κάλεσε όλους τους δημότες να γυρίσουν την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο, στο ξεπερασμένο, να μελετήσουν το ρεαλιστικό και τεκμηριωμένο πρόγραμμα της παράταξής του, να συστρατευτούν με την παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ» και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οδηγήσουν την Τρίπολη και τα χωριά μας εκεί που τους αξίζει, εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Τόνισε τα πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας, τα σημεία( ιστορικά, πολιτιστικά, παραγωγικά), που μπορούν να φέρουν επισκέπτες, θέσεις εργασίας, πλούτο. “Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα παραμένουν ανεκμετάλλευτα , αδρανή ή άγνωστα, γιατί αδρανείς και άσχετοι ήταν όσοι διαχειρίστηκαν τις τύχες του Δήμου τα τελευταία χρόνια”.

“Με συστράτευση και συνένωση δυνάμεων η Τρίπολη μπορεί να αλλάξει την πορεία της και τη μοίρα της”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για να καταλήξει λέγοντας πως “Στον αγώνα του καλού, σας χρειαζόμαστε, σας θέλουμε, σας καλούμε και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ».