Κώστας Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης θα προσπαθήσει να υλοποιήσει, συνθηκών επιτρεπουσών, ολόκληρο το πρόγραμμα εκδηλώσεων»

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021 01:46

Ο Δήμαρχος Τρίπολης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (04/08) στο θέατρο άλσος Αγίου Γεωργίου με τη σύζυγό του για να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση «Μία χώρα δύο αιώνες μετά» στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Ο ίδιος μίλησε σε σχετική ερώτηση στην κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου τόσο στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού όσο και για τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, αλλά και από την Άλωση της Τριπολιτσάς.«Εντάσσεται η παράσταση στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Όπως έχουμε πει και άλλη φορά, έχουμε εκπονήσει και υλοποιούμε ως αυτή τη στιγμή ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, νομίζω πολύ πλούσιο και ποικίλο. Είμαστε πάντα με την αγωνία των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των υγειονομικών συνθηκών. Ως τώρα τα μέτρα και αποφάσεις μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις. Ελπίζω να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο κορυφώνεται τον Σεπτέμβριο με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Άλωση.», ήταν ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα όσων είπε.

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη εκδήλωση τις προηγούμενες ημέρες στο Λιμποβίσι, ενώ αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις που συνεχίζονται και στα πλαίσια του πολιτιστικού Καλοκαιριού που έχει οργανώσει ο Δήμος. Μίλησε για την ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου σε αρκετές εκδηλώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για κάποια δυστοκία ομαλής διεξαγωγής κάποιων παραστάσεων που περιλαμβάνουν και εισιτήριο και δεν διοργανώνονται από το Δήμο, με τον κ. Τζιούμη να εκτιμά ότι και λόγω των υγειονομικών συνθηκών από τον covid-19 αρκετοί να αποφεύγουν τον όποιο συγχρωτισμό.

Ο κ. Τζιούμης εξέφρασε την επιθυμία οι πολίτες να ανταποκρίνονται σ’ αυτές τις εκδηλώσεις και παραστάσεις και να στηρίζουν και την προσπάθεια των συντελεστών που τις πραγματοποιούν. Εκδηλώσεις που θα συνεχιστούν και τους δύο επόμενους μήνες σε αρκετά σημεία του Δήμου Τρίπολης που θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος του 2021. Ο κ. Τζιούμης μίλησε και για τη διεξαγωγή συνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν συνθηκών επιτρεπουσών το επόμενο διάστημα, ενώ τόνισε ότι προχθές υπήρξε και η επίσημη απάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με την οποία γνωστοποίησε ότι θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις 26/09 για τον εορτασμό της Άλωσης.