Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε κάθε δράση που αυξάνει την επισκεψιμότητα στον Δήμο Τρίπολης»(vid)

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 12:27

Τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης σε κάθε δράση που αυξάνει την επισκεψιμότητα στην περιοχή τόνισε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, από την Κανδήλα, την οποία επισκέφθηκε για τον αγώνα με κλασσικά αυτοκίνητα Classic Rally «Acropolis Legends» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων.

Ο κ. Τζιούμης έδωσε τα συγχαρητήριά του για αυτή την πρωτοβουλία, που έλαβε ο Πρόεδρος της Κανδήλας κ. Παναγιώτης Ευσταθίου και σε συνεννόηση με τους διοργανωτές, η ανασυγκρότηση των περίπου 70 οχημάτων έγινε στο χωριό της Κανδήλας το μεσημέρι του Σάββατου (13.6.2020).«Στόχος της δημοτικής αρχής είναι ο τόπος μας να μπει δυναμικά στον τουριστικό χάρτης της χώρας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στον Δήμο Τρίπολης».

Για την παρουσία δεκάδων συμμετεχόντων του εν λόγω αγώνα στην Κανδήλα, υπογράμμισε ότι πρόκειται για την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να έχει η περιοχή, ενώ εστίασε και στο γεγονός ότι τονώθηκαν και τα τοπικά καταστήματα.

Τέλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης, αποκάλυψε ότι ένα φιλόδοξο σχέδιο που προσπαθεί να υλοποιήσει η δημοτική αρχή είναι η διοργάνωση ενός διεθνή αγώνα επίδειξης στην πόλη της Τρίπολης και για το σκοπό αυτό υπάρχει συνεννόηση με τους διοργανωτές του αγώνα στην Πάτρα.

Στην Κανδήλα, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδεύτηκε από τους Αντιδημάρχους Γ. Λαγό και Αλ. Κανελλόπουλο, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Σ. Χατζόπουλο και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, Γ. Οικονομόπουλο.