Κώτσιρας: «Επιθυμία μου η κλήση στην Εθνική ομάδα»

Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 23:15

Ένας από τους διακριθέντες του Αστέρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση επί του Άρη, ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο συνδρομητικό κανάλι novasports για την απόδοση της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για το γεγονός ότι δεν συνδυάστηκε τελικά με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αρκάς ακραίος δεξιός αμυντικός του Αστέρα είπε: «Θεωρώ ότι έπεσε λίγο η απόδοσή μας στο β’ ημίχρονο. Μας πίεσε πολύ η ομάδα του Άρη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ που μας βρήκε σε αμυντική ανισορροπία, όπου έπρεπε να τελειώσουμε τη φάση ψηλά στο γήπεδο. Δεν το καταφέραμε. Ο Άρης βρήκε ανοιχτό γήπεδο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι στο α’ ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θα ήταν διαφορετικό τελείως να πάμε προβάδισμα στο β’ ημίχρονο.».Στο τι μπορεί να περιμένει ο ίδιος από την ομάδα στη συνέχεια της διαδικασίας των play-off, ο Κώτσιρας σχολίασε: «Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και σίγουρα με καλές εμφανίσεις.».

Σχολίασε παράλληλα και το θέμα της Εθνικής ομάδας και της προοπτικής κλήσης του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τονίζοντας: «Ο καθένας θέλει να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Αυτό εξαρτάται από μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην Εθνική ομάδα. Από την αγωνιστική μου εικόνα και τις εμφανίσεις μου, εξαρτάται αν θα βρεθώ τελικά εκεί. Σίγουρα σε πρώτο πλάνο θα προτιμούσα να μπορέσω να βρεθώ στην Εθνική στις επόμενες κλήσεις.»