Κώτσιρας: «Θα πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια, υπάρχει χημεία με τον Μπαράλες»

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 13:25

Την πρώτη του νίκη μακριά από την Τρίπολη πέτυχε ο Αστέρας, ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Λάρισας στο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο δεξιός αμυντικός των Αρκάδων, Γιάννης Κώτσιρας, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ότι έχει να κάνει με την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:Με τον Μπαράλες βρίσκεστε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε μια φάση όμοια με αυτή στο Αγρίνιο.

«Έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις γιατί ο Χερόνιμο είναι καλός με το κεφάλι. Υπάρχει μια καλή χημεία γιατί ξέρει περίπου που θα του φέρουμε την μπάλα».

 

Ο Μπαράλες μετράει γκολ αλλά εσύ ασίστ…

«Σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα γιατί μέσα από την ομάδα φαίνεσαι και εσύ. Για όλους είναι ευχάριστο γιατί έχουμε καλή ψυχολογία για την συνέχεια».

 

Τι σημαίνει η νίκη στο Αλκαζάρ;

«Είχαμε δυο εβδομάδες να δουλέψουμε καλά, η νίκη μας έδωσε ψυχολογία σήμερα, τα παιδιά που έχουν έρθει μας δίνουν πολλές λύσεις και αν έχουμε την υγεία μας θα πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια».