Κούγιας: Ποινικά αδικήματα τα όσα κάνουν οι συνήγοροι της “μαύρης χήρας”(vid)

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 16:06

Κατέρρευσε, μετά την κατάθεση των υπαλλήλων του, το άλλοθι του Αλεξανδρή

«Ποινικά αδικήματα» χαρακτήρισε ο συνήγορος Πολιτικής  Αγωγής Αλέξης Κούγιας στη δίκη της «μαύρης χήρας» που διεξάγεται στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Τρίπολης, τα όσα πράττουν οι συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Σπύρος και  Βασίλης Ρομποτής.Οι δηλώσεις του κ.Κούγια, έξω από το Δικαστήριο της Τρίπολης, ήρθαν λίγο μετά τη νέα διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, και ενώ ήταν η ώρα να καταθέσει η κατηγορούμενη Δήμητρα Βούλγαρη.

Η παρουσία του ενός εκ των αρχικών συνηγόρων της κατηγορούμενης, του κ.Σπύρου Ρομποτή και η ένταση που προκλήθηκε με την Πρόεδρο της έδρας καθώς και το νέο αίτημα εξαίρεσης όχι μόνο της Προέδρου, αλλά και των άλλων δύο τακτικών δικαστών, καθώς και του Εισαγγελέα, ενόχλησε τον κ.Κούγια που αναφέρθηκε στη στάση των συναδέλφων του δικηγόρων.

Σημείωσε μεταξύ άλλων πως δεν σέβονται τίποτα «αυτοί οι άνθρωποι», προσβάλλουν και τους άλλους δικηγόρους και δεν αφήνουν να διεξαχθεί μία δίκαιη δίκη, αλλά έχουν μοναδικό σκοπό να μην γίνει η δίκη.

Μάλιστα επεσήμανε πως δεν είναι δυνατόν να επανέρχονται στην δικαστική αίθουσα, όταν έχουν δηλώσει παραίτηση, κάνοντας υποχείριό τους και την κατηγορούμενη που έχει προβληματίσει με τις συνεχείς αλλαγές στη συμπεριφορά της και στην γενικότερη στάση της.

Τόνισε πως επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του, εκπροσωπώντας πάντα τους συγγενείς του θύματος, αλλά δεν θέλησε να πει τι θα πράξει.

Επίσης σχολιάζοντας το «άλλοθι» του ιδιοκτήτη του σπιτιού και φίλου του θύματος, κ.Αλεξανδρή, με το όπλο και έξω από το σπίτι του οποίου έγινε το έγκλημα, ο κ.Κούγιας σημείωσε πως αυτό καταρρίφθηκε και η προσωπική του άποψη είναι πως είναι θέμα του δικαστηρίου με δικονομικό τρόπο να πράξει τα δέοντα.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του κ.Κούγια.