Κούρος: “Δεν αποφασίστηκε ποτέ να μην μπαίνουν μαθητές στον χλοοτάπητα του ΔΑΚ”

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020 21:07

Ένα ζήτημα σχετικά με την πρόσβαση των μαθητών των σχολείων στον χλοοτάπητα του ΔΑΚ ανάδειξε η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ζαμπαθά.

Η Χριστίνα Ζαμπαθά είπε «ότι πολλά σχολεία δεν έκαναν εκδρομή στο ΔΑΚ, διότι υπάρχει μια απαγόρευση για τον χλοοτάπητα του ΔΑΚ. Αυτή η απόφαση πρέπει να αλλάξει, είναι για όλους τους δημότες και ειδικά για τα παιδιά που μπαίνουν με αθλητικά παπούτσια. Ο περίπατος αποφασίζεται την ίδια ημέρα. Δεν μπορεί τα παιδιά να μην μπορούν να μπαίνουν στον χλοοτάπητα και να μπαίνουν μόνο αθλητικές ομάδες. Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ.»



Ο Ηλίας Κούρος υπογράμισε ότι, «δεν είπα ποτέ πως δεν θα μπουν να παίξουν στον χλοοτάπητα. Μπορούν να μπουν στο στάδιο. Αν αποφασίσει να πάει αυθημερόν το σχολείο, αυτό που γράφει η ανακοίνωση κι έχω πολλές φορές πει είναι να ενημερώνει τηλεφωνικά το Νομικό Πρόσωπο. Είναι λάθος αυτό που έχει κυκλοφορήσει από κάποιους στα σχολεία.»

«Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι το προσωπικό. Χρειάζεται άμεσα αλλαγή νοοτροπίας των υπαλλήλων. Αυτοί ευθύνονται για όλα.Είναι χρόνια αυτή η υπόθεση. Πράγματι καλώς έλαβε μέτρα ο κ. Κούρος. Ένας απ’ αυτούς δεν πρέπει να είναι εκεί…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Νικήτας.