Κριτική Σμυρνιώτη σε Παυλή: “Δεν έχει βάλει ούτε ένα καρφί…” (vid)

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 21:05

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά από συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Σμυρνιώτης.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο κ.Σμυρνιώτης άσκησε κριτική στην δημοτική αρχή και στον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, σχολιάζοντας θέματα που τέθηκαν στην συνεδρίαση της Τρίτης 13 Μαρτίου.Ο κ.Σμυρνιώτης αναφορικά με τις παρεμβάσεις που θέλει να κάνει η δημοτική αρχή στην πλατεία Πετρινού ανέφερε πως “φέρνει θέμα από το παράθυρο αφού απέτυχε να ακυρώσει την κανονιστική” και επεσήμανε πως θα μπορούσε να προχωρήσει σε ενοποίηση των κοινόχρηστων χώρων και να λυθεί το όλο θέμα.

Στη συνέχεια μίλησε για τα δύο θέματα που έβαλαν ως παράταξη στην αρχή της συνεδρίασης. Το ένα αφορούσε στην ΚΕΔΗΤ για την οποία είπε πως δεν πρόκειται να αφήσουν το θέμα έτσι αλλά θα το φθάσουν μέχρι το τέλος και θα ζητήσουν να ορισθεί ορκωτός από τον δήμο, αφού η ΚΕΔΗΤ δεν διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Για τα σκουπίδια ο κ.Σμυρνιώτης σημείωσε πως θα πρέπει ο κ.Παυλής να έχει λίγη σοβαρότητα και να μην αναφέρει συνέχεια πως δεν τον αφήνουν να κάνει διαχείριση στο Μεγαβούνι.

Και κατέληξε λέγοντας “η ψυχρή άσφαλτος είναι για το Χειμώνα…”

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Σμυρνιώτης στο βίντεο.