Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της Ξάνθης

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 13:52

Σε απομόνωση σε ξενοδοχείο βρίσκεται η αποστολή της Ξάνθης, καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής (21/8) γνωστοποιήθηκε στην ομάδα πως μέλος της ομάδας είναι θετικός στον κορονοϊό. Δεδομένο που προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, αναστάτωση και ανησυχία στις τάξεις των «ακριτών» και αλλάζει τα δεδομένα για τον σημερινό, πρώτο αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα Πηγάδια (20:00) και αναμένεται να μην διεξαχθεί.

Τα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος της Ξάνθης θα υποβληθούν άμεσα σε νέα σε τεστ για κορονοϊό, τα οποία εφόσον προκύψει πως είναι αρνητικά, θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, που φαίνεται πως δε θα διεξαχθεί σήμερα, στις αρχές της νέας εβδομάδας. Από την πρώτη στιγμή, στην ακριτική ομάδα γίνονται προσπάθειες για την αναβολή της αναμέτρησης.Ρ. Αβραμίδου

 

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του μπαράζ…

H EΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα μπαράζ μεταξύ Ξάνθης-Απόλλων Σμύρνης για την ερχόμενη Τετάρτη (26/8), λόγω κρούσματος κορονοϊού. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας.»

Α. Βαζογιάννης

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ.