Ξεκίνησε το “μπάλωμα” στις λακούβες της Τρίπολης

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 16:25

Ο Δήμος Τρίπολης ξεκίνησε εργασίες επούλωσης λακκουβών που δημιουργήθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών , ικανοποιώντας τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Τρίπολης .

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.  Γιώργος   Κάρλος  δήλωσε:Με την τελευταία κακοκαιρία που είχαμε στην περιοχή μας δημιουργήθηκαν αρκετές λακκούβες μέσα στην Τρίπολη και όχι μόνο, σε όλο το διευρυμένο Δήμο  και για το λόγο αυτό ξεκίνησαν οι εργασίες επούλωσης των λακκουβών ,πρωτίστως για την ασφάλεια των δημοτών .

Προσπαθούμε λοιπόν  με την ψυχρή πίσσα  να κλείσουμε αυτές τις λακκούβες . Από τη πλευρά του Δήμου  όταν δημιουργούνται προβλήματα, μετά από κακοκαιρία ,  καταγράφονται  και  παράλληλα με τις αιτήσεις των δημοτών , από τη γραμμή δημότη,  ξεκινούν οι απαραίτητες εργασίες .

Έχουμε εντοπίσει όλους τους δρόμους στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στην οδό Κορδάκη , στο ΙΚΑ  , στην αστυνομία μπροστά , στου Βασιλόπουλου και θα συνεχίσουμε όπου υπάρχουν προβλήματα. 

Οι συνδημότες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι το συνεργείο του Δήμου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια  για να επουλώσει   όσο το δυνατόν πιο πολλές  λακκούβες .
Έχουμε γυρίσει όλη την πόλη  και εγώ σαν Αντιδήμαρχος και οι άλλοι συνάδελφοι  και έχουμε εντοπίσει όλα τα προβλήματα .  

Όσον αφορά τα τοπικά διαμερίσματα θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε και εκεί επούλωση λακκουβών . Κατανοούμε ότι τα προβλήματα είναι αρκετά και  η Δημοτική Αρχή στο δυνατό που μπορεί θα τα αντιμετωπίσει“.