Λαγκάδια | Ολοκληρώθηκε η έκθεση “Άνθρωποι της πέτρας” με μεγάλη επιτυχία

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 18:19

Το βράδυ της 15ης Αυγούστου ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής της Στρατηγούλας Γιαννικοπούλου που διοργάνωσαν τα Άνθη της Πέτρας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Άνθρωποι της Πέτρας» σηματοδότησαν την έναρξη των Γιορτών της Πέτρας 2019 στις 22 Ιουλίου, ενώ κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων της λειτουργίας της, την επισκέφθηκαν εκατοντάδες πολίτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους.Το ΔΣ των Ανθέων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του κατ’ αρχάς στην καλλιτέχνιδα που ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην πρόταση της Κίνησής μας, αλλά και τους σημαντικούς καταλύτες της διοργάνωσης, όπως ο έγκριτος δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος, ο γκαλερίστας Γιώργος Τζενέρης και ο ιδιοκτήτης της αίθουσας Χρήστος Φατούρος.

Επιπροσθέτως, θεωρεί ότι η μεγάλη επιτυχία της έκθεσης επιβεβαιώνει με τον πλέον ηχηρό τρόπο ότι η πολιτιστική κληρονομιά μπορεί να είναι αειφόρο κίνητρο της σύγχρονης πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Τέλος, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά από την ζωγράφο έργου της έκθεσης, το οποίο θα εμπλουτίσει την πινακοθήκη των Ανθέων της Πέτρας στο Κέντρο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πέτρας.