Λειτουργεί η παιδιατρική κλινική στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο;

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 07:26

Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης σχετικά με την παιδιατρική κλινική, η οποία δεν λειτουργεί λόγο έλλειψης γιατρών, τα περιστατικά από τα έκτακτα ιατρεία της Σπάρτης μέχρι σήμερα έφευγαν για Τρίπολη, ή Αθήνα τα σοβαρότερα.Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου όμως, διαπιστώσαμε πως έκλεισε και η παιδιατρική κλινική της Τρίπολης, με αποτέλεσμα τα περιστατικά να φεύγουν κατευθείαν για Αθήνα, ή στην καλύτερη περίπτωση για Κόρινθο.

Το αποτέλεσμα αυτό δημιουργήθηκε όταν από τους 3 παιδιάτρους που είχε το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, λόγο συνταξιοδότησης του ενός, το νοσοκομείο έμεινε με 2 παιδιάτρους, οπότε ούτε να εφημερεύει μπορεί, αλλά ούτε και παιδάκια ασθενείς μπορεί να δέχεται πάνω από 20 μέρες του μήνα. Αν μάλιστα η μία παιδίατρος αρρωστήσει ή για κάποιο λόγο δεν μπορεί να είναι στη δουλειά της, τότε ούτε 10 μέρες δεν θα μπορεί να νοσηλεύει παιδάκια.

Έτσι, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, όσα παιδάκια νοσηλεύονταν στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, πήραν είτε εξιτήριο, είτε στάλθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας και Κορίνθου.

Για φανατιστείτε τώρα να αρρωστήσει ένα παιδάκι στη Λακωνία, που θα πρέπει να φτάσει για να το δει γιατρός νοσοκομείου;

(Πηγή: apella.gr)