Λεπτομέρειες για τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Τρίπολη

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 11:13

Τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην Τρίπολη (δείτε ΕΔΩ)…

Τρια νέα κρούσματα κορωνοϊου καταγράφηκαν στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, ύστερα από τεστ που έγιναν σε συμπολίτες μας, τα οποία βγήκαν θετικά…Πρόκειται για μια εργαζόμενη του νοσοκομείου, ένα στέλεχος της διοίκησης και έναν ηλικιωμένο άντρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η εργαζόμενη στο Παναρκαδικό νοσοκομείο (παρασκευάστρια) έκανε διακοπές στις Σποράδες (δεν αναφέρουμε το νησί για ευνόητους λόγους) και μετά την λήξη των διακοπών της και πριν αναλάβει ξανά εργασία στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό – όπως προβλέπεται με τελευταία εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας για όλους τους εργαζόμενους σε δομές υγείας – το οποίο και βγήκε θετικό.

Το άλλο κρούσμα έκανε διακοπές σε νησί των Κυκλάδων και με την επιστροφή του ένιωσε ελαφρά αδιαθεσία, γεγονός που τον οδήγησε στο να κάνει το τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό.

Και οι δύο είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό και νοσούν σχεδόν ασυμπτωματικά.

Αναφορικά με τον ηλικιωμένο, πρόκειται για άντρα ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες κατέβηκε για ολιγοήμερες διακοπές από την Αθήνα σε χωριό της επαρχίας της Μεγαλόπολης, όπου και μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων, οδηγήθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο για το τεστ και τώρα έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς.