Λεβέντης από Πάπαρι: «Εγωιστές Τσίπρας και Μητσοτάκης – Δεν θέλουν οικουμενική» (vid)

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 14:46

Ο χορός του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων μαζί με το Χορευτικό Σύλλογο του χωριού

Καλή , αλλά δύσκολη λύση, λόγω των εγωισμών του Μητσοτάκη και του Τσίπρα, χαρακτήρισε τη λύση της Οικουμενικής Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που βρέθηκε στο χωριό Πάπαρι στην Αρκαδία, για να παραστεί στις εκδηλώσεις, που έγιναν την Κυριακή 10 Απριλίου, για την επέτειο σύστασης του πρώτου στρατοπέδου των Ελλήνων, υπό τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.Ο κ.Λεβέντης σημείωσε πως θα πρέπει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά που ζει ο Ελληνικός Λαός, που ακούει μόνο ψέματα και αντί να έρχεται ένα μέτρο ανάπτυξης με το μόνο που ασχολούμαστε είναι τα λογιστικά.
Επεσήμανε πως με την πολιτική που ακολουθείται και χωρίς ενότητα, σε λίγους μήνες θα θέλουμε νέα δάνεια και μνημόνια και με αυτήν την κατάσταση δεν θα έρθουν επενδυτές.

Ανακοίνωσε πως σε λίγες μέρες θα γίνει νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και έχει σκοπό να τα «ψάλει σε όλους».

Όσον αφορά την επέτειο και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, αφού στηλίτευσε την απουσία εκπροσώπων άλλων κομμάτων, ανέφερε πως ήταν ο μόνος που υπήρξε ενωτικός και τίμιος και αντί για ευγνωμοσύνη γνώρισε την φυλάκιση, αλλά ποτέ δεν είπε άσχημη κουβέντα και ήταν Έλληνας μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Ο κ. Λεβέντης δεν παρέλειψε να ρίξει και μία στροφή, μαζί με το χορευτικό του Συλλόγου Παπαραίων, για να τιμήσει τις εκδηλώσεις προς τιμήν του Αρχιστρατήγου της Ελληνικής Επανάστασης.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις και το χορό του κ.Λεβέντη.