Λυκουρέντζος: Υπεγράφη το έργο «Ψηφιακή Εφαρμογή Εκτιμητικής Διαδικασίας ΕΛΓΑ»

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 19:37

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ Ανδρέας Λυκουρέντζος αναφέρει ότι υπεγράφη σήμερα το έργο «Ψηφιακή Εφαρμογή Εκτιμητικής Διαδικασίας ΕΛΓΑ».

ΕΛΓΑ,ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ,ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!
Αξιόπιστες εκτιμήσεις, άμεσες πληρωμές αποζημιώσεων.
Υπεγράφη σήμερα με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού, των Υφυπουργών κ.Φωτεινής Αραμπατζη, κ.Γιάννη Οικονόμου,του Γενικού Γραμματέα ΥΠΑΑΤ κ.Γιώργου Στρατάκου, από τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σταύρο Ασθενίδη, το έργο «Ψηφιακή Εφαρμογή Εκτιμητικής Διαδικασίας ΕΛΓΑ».Με την συμπαράσταση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, των Υπουργών κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, κ. Μάκη Βορίδη και τώρα του κ. Σπήλιου Λιβανού,οι δύο σημαντικοί στόχοι τους οποίους θέσαμε απο την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας ως νέα Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. έχουν επιτευχθεί:
Πρώτον, τον εκσυγχρονισμό του Οργανισμού και την άμεση μετάβασή του στην ψηφιακή εποχή, ώστε να εκπληρώνουμε το έργο μας με ταχύτητα, αξιοπιστία και φερεγγυότητα.
Να είμαστε σε θέση να στηρίζουμε τον αγρότη όταν έχει ανάγκη και δοκιμάζεται μετά από οποιαδήποτε καταστροφική ζημία στην παραγωγή του.

Δεύτερον, να επιτύχουμε την οικονομική ευστάθεια του Οργανισμού, ούτως ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς να είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει σε δόσεις την οφειλόμενη αποζημίωση.