Λυμπεροπούλου και Γιόβας ενώνουν τις δυνάμεις τους

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 16:19

Η Δήμητρα Λυμπεροπούλου επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράσινη Πελοπόννησος» και ο Ιωάννης ΓΙΟΒΑΣ, Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας,του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.

Ο Γιάννης ΓΙΟΒΑΣ είναι ένα έμπειρο στην αυτοδιοίκηση άτομο, με σημαντικό έργο στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και με διάθεση προσφοράς που τον χαρακτηρίζει η συνέπεια λόγων και πράξεων και φιλοδοξούμε μαζί να αποτελέσουμε την ήρεμη δημιουργική δύναμη που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να πάει μπροστά.Σύντομο Βιογραφικό του Γιάννη ΓΙΟΒΑ- Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 15 Νοεμβρίου 1961.

Πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης με την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού Μηχανικού.
Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Είναι παντρεμένος με την Μαρία-Αγγελική Τσάκαλου το γένος Λαΐου, από τη Μελιγού, με την οποία απέκτησαν τη Λαμπρινή φοιτήτρια στο τμήμα Διαχείρησης Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου της Πάτρας και την Πετρούλα μαθήτρια στο Μουσικό Γυμνάσιο Τρίπολης.
Έλαβε μέρος με μεγάλη πολιτική δράση στο σπουδαστικό κίνημα κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων και υπήρξε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών των Ανωτέρων Σχολών Τεχνολόγων Μηχανικών Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου.

Από το 2010, που είναι μόνιμος κάτοικος Μελιγούς, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική & πολιτιστική δραστηριότητα ιδιαίτερα ως μέλος συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς.

Δελτίο Τύπου