Λούκας Γιώρκας: Μου έλειψες πολύ – Πρώτη μετάδοση

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 09:01

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ «ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ»

Μουσική: Αντώνης Βαρδής
Στίχοι: Όλγα ΒλαχοπούλουΑκόμα μια αποκλειστικότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5…
παίζει δυνατά από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου!

Μείνετε συντονισμένοι στον… Σταθμό της Πόλης!

Επτά χρόνια από την απουσία του συνθέτη, το “Μου Έλειψες Πολύ”, είναι το 3ο τραγούδι που κυκλοφορεί σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και αυτό το εμπιστεύεται, η οικογένειά του, στον Λούκα Γιώρκα γνωρίζοντας τις φωνητικές αλλά και ερμηνευτικές του ικανότητες.

Λούκας Γιώρκας – Μου Έλειψες

Πολύ Μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ιδιαίτερα ο χώρο της τέχνης λόγω της πανδημίας, γεννιέται καλλιτεχνικά μια ιδιαίτερα φωτεινή στιγμή για τον Λούκα Γιώρκα.. Το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “Μου Έλειψες Πολύ” φέρει την υπογράφει ενός από τους σημαντικότερους συνθέτες της Ελληνικής μουσικής και δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Βαρδή..

Επτά χρόνια από την απουσία του συνθέτη, το “Μου Έλειψες Πολύ”, είναι το 3ο τραγούδι που κυκλοφορεί σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και αυτό το εμπιστεύεται, η οικογένειά του, στον Λούκα Γιώρκα γνωρίζοντας τις φωνητικές αλλά και ερμηνευτικές του ικανότητες.. Μια ερωτική μπαλάντα που σε ταξιδεύει στην μουσική εποχή του Αντώνη Βαρδή η οποία ντύνεται με την προσωπικότητα του κύπριου λαϊκού τραγουδιστή και το αποτέλεσμα απλά σε μαγεύει!! Οι στίχοι είναι της επίσης πολύ ταλαντούχας Όλγας Βλαχοπούλου!!

Καλή ακρόαση…