Λουτσιάνο για γενέθλια Ζιοβάνι στη ΔΡΤ: «Ο φίλος μου “Ζίο”»

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 19:17

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» Ζιοβάνι έγινε 48 ετών (4 Φεβρουαρίου 1972) και με αφορμή τα γενέθλια ενός από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στη χώρα μας, φιλοξενήσαμε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, τον «κολλητό» του και πρώην συμπαίκτη του, Λουτσιάνο!

Ο Λουτσιάνο, ευχήθηκε και ραδιοφωνικά «χρόνια πολλά» στον Ζιοβάνι και με χαρά και νοσταλγία θυμήθηκε τις στιγμές τους από την Σάντος όπου έπαιξαν μαζί αλλά και τον Ολυμπιακό με τον οποίο έγραψαν ιστορία. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον γιο του που αγωνίζεται στη Σάντος, αλλά και στο αν έρθει σύντομα ξανά στη χώρα μας.Μεταξύ άλλων, ο Λουτσιάνο δήλωσε στην Δημοτική Ραδιοφωνία και στην εκπομπή «Με μια μπάλα στο χέρι» με τον Κώστα Μακαρούνη:

«Ολοι γνωρίζουν την φιλία μου με τον Ζιοβάνι. Του ευχήθηκα χρόνια πολλά από νωρίς, ίσως ήμουν και ο πρώτος που τον κάλεσα και με χαρά του τα λέω και από το ραδιόφωνο. Εχουμε παίξει μαζί πριν από τον Ολυμπιακό στην Σάντος και ήμουν ο άνθρωπος που τον έπεισε να πει το τελικό «ναι» στην πρόταση και να έρθει από την Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα. Θυμάμαι πολλές καλές στιγμές και χαίρομαι που τον συμβούλεψα σωστά και είναι και αυτός ευτυχισμένος με την επιλογή του και τα θυμάται όλα με χαρά.

Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθει στην Ελλάδα, ασχολείται με πολλά πράγματα στη Βραζιλία, ενώ παίζει και ο γιος του στη Σάντος και λένε πως είναι πολύ καλός, μακάρι να έχουμε τον νέο Ζιοβάνι. Χαίρομαι που έχουμε τόσο καλή σχέση και πάντα θα μιλώ για αυτόν όποτε μου το ζητούν όπως εσείς τώρα».

Η συνέντευξη του Λουτσιάνο στο ηχητικό που ακολουθεί: