Λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών με ανακύκλωση και κομποστοποίηση προτείνει η «Μαντινειακή Συμπολιτεία»

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 14:10

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» και δημοτικού συμβούλου Τάσου Παπαζαχαρία σε σημερινή συνέντευξη τύπου τόνισε ότι «φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε την πόλη γεμάτη από χιλιάδες τόνους σκουπίδια και με τη ζέστη μπορεί να δούμε διαφορές επιδημίες και ασθενείς» και ότι «όταν οι συμπολίτες μας κινδυνεύουν, οι ηγέτες του Δήμου και της Περιφέρειας έπρεπε να σταθούν στο ύψους τους και δεν αρκούν μόνο οι συνεντεύξεις, θέλουμε έργα. Εδώ και τώρα να απαλλαχτεί η πόλη μας από τα σκουπίδια».Είπε ότι έχουν ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφέρεια, ενώ δεν εξαίρεσε και τις άλλες παρατάξεις του Δήμου.

«Πρέπει πλέον να αναλογιστούμε όλες τις ευθύνες και να βάλουμε πρώτο στόχο την απαλλαγή της πόλης από τους τόνους σκουπίδια» τόνισε και μετά είπε: «Πρόταση της Μαντινειακής Συμπολιτείας είναι η ανακύκλωση και η κομποστοποίηση κάτι όμως που μπορεί να γίνει αφού πρώτα φύγουν τα σκουπίδια από την πόλη». Και εξήγησε ότι πρόκειται για μία λύση η οποία θα φέρει έσοδα στο Δήμο Τρίπολης.

Τέλος, είπε ότι διαφωνούν με τη λύση του δεματοποιητή, εξηγώντας τι έχει συμβεί με την αντίστοιχη λύση που έχει εφαρμοστεί στο Κρανίδι.