Μ. Φράγκου στη ΔΡΤ 91,5: “Στην Ασέα κάνουμε πολύ μικρά αλλά σπουδαία πράγματα” (ήχος, vid)

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 18:57

Η πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αθήναις Ασεατών και “ψυχή” των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ασέας, κα Μαρία Φράγκου, φιλοξενήθηκε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στην εκπομπή “Βουτιά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία”, όπου και μίλησε για τα όσα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Ασέα.

Το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί είναι γεμάτο με εκδηλώσεις, που θα μας ταξιδέψουν μουσικά, αλλά και με ομιλίες, όπου θα αναλυθούν ζητήματα, που μας αφορούν όλους, όπως “ο ρόλος της οικογένειας στην παθολογική χρήση του διαδικτύου” (δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων).“Καλώ τους Τριπολιτσιώτες, που μας βοηθούν και μας στηρίζουν πάντα, να έρθουν στην Ασέα και φέτος, για να περάσουμε όμορφα. Είμαστε ένας σύλλογος, που φέτος κλείνει τα 70 του χρόνια. Εγώ είμαι πρόεδρος τα τελευταία 20 χρόνια, σχεδόν με το ίδιο συμβούλιο. Λειτουργώ εν λευκώ και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό”, δήλωσε η κα.Φράγκου, ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: “Κάνουμε μικρά σπουδαία πράγματα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της Ασέας από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο για την βοήθεια τους!”.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως και φέτος πολλοί από τους καλλιτέχνες, ήρθαν σε επαφή με την κα. Φράγκου ζητώντας της, να συμμετέχουν στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις. “Είναι τιμή για εμάς το γεγονός, πως οι καλλιτέχνες μας ζητούν οι ίδιοι, να έρθουν στην Ασέα. Για εμάς αυτό είναι μια επιβράβευση των κόπων μας”, δήλωσε η πρόεδρος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: