Μ.Κατρίνης στη ΔΡΤ: “Πόνταραν πολλοί στην συντριβή του ΚΙΝΑΛ, αλλά δεν δικαιώθηκαν” (ήχος)

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 18:47

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (18/01) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

Αρχικά ο κ.Κατρίνης απάντησε στο εάν θεωρεί πως θα έχουμε σύντομα εκλογές. “Η προσωπική μου άποψη είναι πως σε μια χώρα που θέλει να φτάσει το 70% εμβολιασμών μέχρι το τέλος του 2021 και με μια οικονομία στην οποία τώρα θα φανούν οι ραγδαίες συνέπειες της πανδημίας, δεν υπάρχει χρόνος χαμένος για εκλογικούς σχεδιασμούς. Υπάρχει χρόνος που απαιτείται για υπεύθυνη δουλειά που θα δώσει λύσεις που θα ανακουφίσουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων.Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις συντάξεις του ΟΓΑ, λέγοντας πως αγρότες – που δεν παίρνουν ούτε προσωρινή σύνταξη – περιμένουν πάνω από τρία χρόνια, για να πάρουν απάντηση για το πότε θα πάρουν σύνταξη. “Φτάσαμε 21 Δεκεμβρίου να ψηφίζει η Βουλή να προμηθευτεί ο ΕΦΚΑ ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Δεκαοχτώ μήνες μετά τις εκλογές η κυβέρνηση διαπίστωσε πως ο ΕΦΚΑ δεν έχει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για να προχωρήσει σε ταχύτερη απονομή συντάξεων. Ζούμε ένα φιάσκο!”, ανέφερε ο κ.Κατρίνης.

Τέλος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας, καθώς και στα όσα γράφτηκαν για το ΚΙΝΑΛ μετά την απομάκρυνση Λοβέρδου. “Οι αλλαγές εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι κάτι που συνηθίζεται. Μπήκαμε και στο ΚΙΝΑΛ σε μια αναδιάταξη δυνάμεων Είναι στην ευχέρεια του κάθε επικεφαλής – προέδρου να κρίνει και να αξιολογεί την διάταξη μάχης. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο κοινός στόχος και η συλλογική προσπάθεια”, τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: “Προσπαθούμε να περάσουμε στοιχεία της πολιτικής μας στην κυβέρνηση, για να γίνουν εφαρμόσιμες λύσεις και να πείσουμε μέσα από αυτό τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που για χρόνια μας στήριζαν, να γυρίσουν στο φυσικό τους περιβάλλον”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: