Μ. Λεβέντη στη ΔΡΤ: “Πάντα υπάρχει μια χαραμάδα φωτός ακόμα και στο πιο πυκνό σκοτάδι” (ήχος)

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 21:10

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (03/04) η Δρ. Μαρία Λεβέντη, η οποία μας μίλησε για τα σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης που πραγματοποιεί, καθώς και για το πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις φοβίες μας και να αναδείξουμε τον πιο δυνατό μας εαυτό.

Η κα.Λεβέντη το 2003 ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στη Ψυχιατρική, στη Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική Θεσσαλονίκης. Ανήσυχο και ερευνητικό πνεύμα συνεργάστηκε με τον Δρ. Ιωάννη Καρλαούζο από το 2003 και μαζί εμπνεύστηκαν και το 2008 ίδρυσαν τη Σφαιρική Αντιληπτικότητα, την 1η αναγνωρισμένη ελληνική μέθοδο αυτοβελτίωσης, με το όνομα 8D. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, η Δρ. Λεβέντη έχει συγγράψει δεκάδες επιστημονικά άρθρα και δύο βιβλία: Φαντασία , Η Μεγάλη Diva (2013) και Δε Φταις… Δεν Ήξερες! Πώς να Χρησιμοποιείς το Εργαλείο των 8 Διαστάσεων(2018).Έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης με στόχο οι άνθρωποι ν’αποκτήσουν δυναμική των δυνατοτήτων τους και να θέτουν σε προτεραιότητα τα θετικά στοιχεία του εαυτού τους και να τα ενισχύουν. Χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν στα σεμινάρια της, καθώς πλέον οι πρωτοποριακές και αποτελεσματικές ιδέες της ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και όταν ανακοινώνει την επόμενη δράση της αμέσως οι συμμετοχές γίνονται sold out!

Στo σεμινάριο «Fight2Win” θα γνωρίσεις τους φόβους σου και με τις τεχνικές θα γίνεις ο νικητής του εαυτού σου! Μέσα από αυτό το σεμινάριο σκέφτεσαι, ανακαλύπτεις, αποφασίζεις, δυναμώνεις, κλαις, γελάς και στο τέλος χορεύεις μέχρι τελικής πτώσης!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εμπνεύστηκε το σεμινάριο που θα αλλάξει την ζωή των γυναικών που θα το παρακολουθήσουν! Το όνομα αυτού; «LifeBox4Ladies»! Απευθύνεται σε όποια επιθυμεί στο πέρασμά της να σφραγίζει με την παρουσία της!

Ακούστε τα όσα μας είπε για το κομμάτι της αυτοβελτίωσης και της αυτογνωσίας: