Ι.Μ. Μαντινείας & Κυνουρίας | Βοήθεια σε πάνω από 800 οικογένειες για τις γιορτές (vid,ph)

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 13:13

Ευχαριστίες Μητροπολίτη κ.Αλεξάνδρου σε όσους βοήθησαν και ευχές

Στις ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, διανεμήθηκαν τα είδη, που συγκεντρώθηκαν, το περασμένο διάστημα και θα διατεθούν σε πάνω από 800 οικογένειες που έχουν ανάγκη.Η διανομή έγινε, παρουσία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλεξάνδρου, λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη.

Ιερείς παρέλαβαν τα δέματα, που συγκεντρώθηκαν από προσφορές μεμονωμένων ατόμων, μέσω του προγράμματος “Το καλάθι του πτωχού αδελφού”, καθώς και από οργανωμένες προσφορές, όπως από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, την Τράπεζα Alpha, τις Ιερές Μονές της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών μέσω της “Αποστολής”.

Οι ιερείς θα τα διανείμουν στα άτομα και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, λόγω της οικονομικής κρίσης, ώστε και αυτά να περάσουν τις μέρες των γιορτών, τουλάχιστον έχοντας φαγητό.

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος, ευχαρίστησε όσους προσέφεραν τη βοήθειά τους και μίλησε για το νόημα των Χριστουγέννων, δίνοντας τις ευχές του για “Καλές Γιορτές”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.


Προσφορά αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας