Μ.Σκαντζός στη ΔΡΤ: “Ο Τατούλης είναι πανέξυπνος άνθρωπος, αλλά προφανώς δεν πάει κάτω η πικρία για τις εκλογές”(ήχος)

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 09:59

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Δευτέρας (02/11) ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και πρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Αρκαδία 2020 (TΑΠ ΤοΚ) κ.Μανώλης Σκαντζος

Αρχικά ο κ.Σκαντζος σχολίασε την ανακοίνωση Τατούλη – μετά την δημοσίευση βίντεο που μιλούσε για τη νέα εποχή στην οποία περνάει η εταιρεία – όπου ανέφερε “πως δεν θα αφήσει κανέναν να κάνει μαγαζάκι του την εταιρεία”. “Περίεργη η δήλωση του Πέτρου Τατούλη. Κάναμε αυτό που είχαμε υποχρέωση. Εμείς είπαμε, πως είμαστε η συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 2017. Τον Πέτρο Τατούλη τον πείραξε, που στο τελευταίο συμβούλιο, δεν εγκρίναμε τον ισολογισμό όσον αφορά στις δαπάνες δυο μελών του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, γιατί ήταν υπέρογκες. Από τον νόμο είμαστε υποχρεωμένοι, να τις στείλουμε στην Αρχή Διαφάνειας και το ελεγκτικό συνέδριο” τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Έχουν ήδη πληρωθεί, αλλά εμείς αν τις περνούσαμε, θα τις νομιμοποιούσαμε. Εμείς παμε σύμφωνα με τον νόμο. Εάν το ελεγκτικό συνέδριο πει ,ότι δεν έπρεπε να δίνονται αυτά τα χρήματα, τότε οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να τα επιστρέψουν”.Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώτο και βασικό στόχο της διοίκησης που ήταν να τρέξουν τα έργα της προηγούμενης θητείας και να γίνουν όσες διορθώσεις απαιτούνταν, ενώ για τη νέα προγραμματική περίοδο – όπως ανέφερε ο κ.Σκαντζος – είναι στις προθέσεις τους να μπει στην αστική μη κεδροσκοπική εταιρεία το σύνολο της Αρκαδίας. “Αυτό είναι το επόμενο πλάνο και το νέο που θέλουμε να φέρουμε. Ο Τατούλης είναι πανέξυπνος άνθρωπος, αλλά προφανώς δεν πάει κάτω η πικρία για το αποτέλεσμα των εκλογών”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Τέλος απαντώντας στο εάν θα γίνει συζήτηση για την ΤΑΠ ΤοΚ στο περιφερειακό συμβούλιο, ανέφερε πως θα γίνει σε κάποια από τις επόμενες συνεδριάσεις. “Έχουμε υποχρέωση να λογοδοτούμε και στο ΠεΣυ. Ο Περιφερειάρχης εχει δεσμευτεί να φέρει όλα τα στοιχεία για όλες τις εταιρείες στο ΠεΣυ”, δήλωσε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: