Μαλλιαροπούλειο | Καταχειροκροτήθηκε ο “Δον Κιχώτης” από τη Θεατρική Ομάδα Μεγ/λης (vid,ph)

Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 23:55

Ένα θεατρικό έργο με επίκαιρα μηνύματα 

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χειροκρότησαν θερμά τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης για την παράσταση “Δον Κιχώτης” που παίχτηκε και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου (η άλλη παράσταση δόθηκε το Σάββατο) στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης.

Μία παράσταση για ιππότες που αναφέρεται σε άλλες εποχές αλλά που έχει μηνύματα πολύ επίκαιρα για το κυνήγι του χρήματος και το κακό που κάνει, για την ανάγκη να έχουμε αγάπη για τον άλλο, για την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη και γενικά για αξίες και αρχές που στην σημερινή εποχή δεν είναι κυρίαρχες ή σπανίζουν.

Ο Δον Κιχώτης, αποτελεί μία μορφή που δεν ταιριάζει στην εποχή μας και ό,τι πρεσβεύει είναι ουτοπικό και αυτό ακριβώς θέλει να προσπαθήσει να αλλάξει… Μέσα από τον ήρωα ο ερασιτέχνης ηθοποιός της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης θέλησε να περάσει διαφορετικά μηνύματα και να καλέσει τον κόσμο να προσπαθήσει να προστατέψει τους καλούς από τους κακούς και να υπερασπίζεται το δίκαιο και το αληθινό.

Άλλωστε όπως ειπώθηκε και στο τέλος της παράστασης ο Δον Κιχώτης δεν είναι μόνος του σε αυτήν την προσπάθεια, έχει και άλλους συνοδοιπόρους με πρώτο τον ιπποκόμο του Σάντσο Πάνσα και με “μότο”  το “πάμε πάντα μπροστά”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με αποσπάσματα από την παράσταση και τις δηλώσεις του Χρήστου Κασελλούρη που ενσαρκώνει τον Δον Κιχώτη. Ο κ. Κασελλούρης μιλά για τον ήρωα αλλά και για την Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης που μετρά 10 χρόνια ζωής.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Sonntag, 10. Februar 2019