Μαλλιαροπούλειο Θέατρο | Χριστουγεννιάτικες jazz-musical μελωδίες με τον Γιώργο Δούση (vid,ph)

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 21:41

Η πρώτη παρουσία του Τριπολιτσιώτη μουσικού στη γενέθλια πόλη για την οποία δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και επεσήμανε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο η πρόσκληση που του έγινε από το Δήμο

Τον καλωσόρισε και τον παρουσίασε στους παρευρισκόμενους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου σημειώνοντας πως στόχος τους είναι να κάνουν εκδηλώσεις με καλλιτέχνες και δημιουργούς που έχουν αρκαδική καταγωγή.Με μελωδίες με έντονο jazz-musical χαρακτήρα, που έχουν επικρατήσει διεθνώς και είναι συνδεδεμένες με τα Χριστούγεννα, πλημμύρισε αργά το βράδυ της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο  σε μια ξεχωριστή συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης.

Ακούστηκαν μελωδίες και τραγούδια όπως : «All I want for Xmas is you», «White Xmas», «Jingle bell Rock», «My favorite things», «Santa Claus is coming to town», «Ave Maria», «Happy Xmass (War is over)», «The Xmas song», «Santa Baby», «Winter Wonderland», «O Holy night» και άλλα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια, τις διασκευές και στο πιάνο ήταν ο Γιώργος Δούσης, που κατάγεται από την Τρίπολη και ήταν η πρώτη φορά που ήρθε για να συμμετάσχει σε εκδήλωση.

Ο κ. Δούσης σημείωσε πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση από το Δήμο, αφού συνήθως «ουδείς προφήτης στον τόπο του». Επίσης μίλησε και για τα Χριστούγεννα και το νόημά τους, τονίζοντας πως ο πολιτισμός μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αλλαγή των πραγμάτων στη χώρα μας.

Τον μουσικό και τους συνεργάτες του, λυρικούς τραγουδιστές, τη σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου και τον τενόρο Γιάννη Φίλια μαζί με την τετραμελή ορχήστρα καλωσόρισε η Αντιδήμαρχος Τρίπολης Ελένη Καρούντζου, η οποία τόνισε πως στο σχεδιασμό τους είναι να διοργανώνουν εκδηλώσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και δημιουργών που έχουν αρκαδική καταγωγή.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Montag, 30. Dezember 2019