Μαντάς: «Ολοκλήρωση της ευθύνης που είχα αναλάβει»

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 10:56

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. Παναγιώτης Μαντάς, ύστερα από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την μεταφορά ενός εκατ. ευρώ στον Δήμο, ανέφερε τα εξής:

«Με τη σημερινή ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, κλείνει θετικά ένας κύκλος χρόνιων καθυστερήσεων στην υλοποίηση της βούλησης του αείμνηστου Ι. Γκαύρου. Καθυστερήσεις που προκάλεσαν κατά καιρούς τη δυσπιστία και τον σκεπτικισμό αναφορικά με τις ενέργειες του Δήμου και προθέσεις της Περιφέρειας, όπως εκφράστηκαν τόσο στην λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 19/1/2017 στο Δημοτικό Σχολείο Βερβαίνων, όσο και στην ομόφωνη απόφαση 5/2017 του Δ.Σ.Η απόφαση περί μεταφοράς του ποσού των 1.196.237€ στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας επ’ ονόματι του κληροδοτήματος, κατά πρώτον είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της ευθύνης που είχα αναλάβει με την εξουσιοδότηση της Λαϊκής Συνέλευσης και κατά δεύτερον η αρχή της νέας δουλειάς για το πραγματικό διακύβευμα: Την υλοποίηση των έργων που προβλέπονται στη διαθήκη.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στη σημερινή εξέλιξη και κυρίως την Νομικό Σύμβουλο του Δήμου για το συγκεκριμένο θέμα κ. Γεωργία Στασινοπούλου. Ύστερα από τη λήξη των υπηρεσιακών ενεργειών και την μεταφορά του ποσού, το θέμα της υλοποίησης της διαθήκης θα τεθεί εκ νέου στο δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, για την οργάνωση των περαιτέρω ενεργειών μας».

Πηγή: astrosnews.gr