Μαρίνος Ρουσιάς:”Το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Τρίπολης κινδυνεύει” (ήχος)

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 16:05

Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» σχολίασε πολιτευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνος Ρουσιάς. Πρόγραμμα που αποτελεί συνέχεια του «Φιλόδημου».

Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91.5 Δημήτρη Μανιατάκο σημείωσε πως τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της Τρίπολης είχαν ετοιμαστεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.Ο κ. Ρουσιάς επεσήμανε πως στο θέμα των εν λόγω έργων θα την πληρώσει ο Δήμος Τρίπολης , αφού ακόμα δεν έχει βγει καμία πρόσκληση για το συγκεκριμένο έργο, άρα δεν υπάρχει πεδίο για να ενταχθεί το έργο προς υλοποίηση.

Ο κ. Ρουσιάς τόνισε πως έχουν δημοσιευτεί άλλες προσκλήσεις για διαφορετικά έργα και δεν έχει εκδοθεί πρόσκληση για αντιπλημμυρικά έργα.

Ο Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπεύθυνος του Προγράμματος Φιλόδημου διευκρίνισε πως ένα σημαντικό έργο για την Τρίπολη που θα έπρεπε να γίνει «χθες» μένει εκτός του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Να τονίσουμε πως ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Σκουρλέτης έχει καταθέσει και ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα, τα έργα δηλαδή του Φιλόδημου, που δεν περνάνε στον «Αντώνη Τρίτση».

Ερωτώμενος είπε πως ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης θα πρέπει να ζητήσει το λόγο για αυτήν την κατάσταση, να ζητήσει το έργο που ο ίδιος ο Υπουργός κ.Θεοδωρικάκος του έταξε. «Θα πρέπει να πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Ρουσιάς.

Ο κ.Ρουσιάς επεσήμανε πως θα υπάρξει πρόβλημα και σε άλλα έργα της Αρκαδίας, που είχαν ενταχθεί στο Φιλόδημο και θα χαθούν, αν δεν ενταχθούν στον “Αντώνη Τρίτση” ή σε άλλο πρόγραμμα.

Τέλος ο κ.Ρουσιάς αναφέρθηκε και στο θέμα της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Ρουσιά στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.