Α.Ο Αναγέννηση Αρκαδίας: Μάθε να παίζεις…με τον τρόπο της Arsenal!

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 19:27

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΜαρτίουArsenal Soccer School  – OPEN DAY

H ακαδημία «Α.Ο. Αναγέννηση Αρκαδίας» είναι από τον Ιανουάριο το νέο μέλος του δικτύου των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδας. Από τη φετινή χρονιά τα αγόρια και τα κορίτσια που αγαπούν  το ποδόσφαιρο θα μπορούν να προπονούνται και να αγωνίζονται με τον τρόπο της Άρσεναλ.

Σύνθημα των σχολών ποδοσφαίρου της Άρσεναλ είναι  Play the Arsenal Way, η σωστή προπόνηση φέρνει την τελειότητα.

Η Ακαδημία ΑΟ Αναγέννηση Αρκαδίαςδιοργανώνει, την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 17.00 – 18.30 ανοιχτή προπόνηση στο γήπεδο Φιλικών, με τη συνεργασία της Arsenal Soccer School. Μετά την προπόνηση, στις 19.15 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου με θέμα τις βασικές αρχές λειτουργίας της σχολής ποδοσφαίρου.

Στην ανοιχτή προπόνηση, παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών θα διασκεδάσουν και θα συλλέξουν εμπειρίες, με τον τρόπο που μόνο η Arsenal Soccer School μπορεί να εγγυηθεί.

O Λάκης Παπαϊωάννου, Τεχνικός Δ/ντης Ποδοσφαίρου των Arsenal Soccer Schools, και scout της Άρσεναλ στα Βαλκάνια, έρχεται για να μυήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο «Play the Arsenal Way”.

Η προπόνηση θα είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να ψυχαγωγεί τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Το πρόγραμμα εξισορροπεί την εκπαίδευση της τεχνικής με τα παιχνίδια σε μικρό χώρο. Αυτή η ισορροπία βοηθάει τα παιδιά να μεταφέρουν όσα μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της καθημερινής προπόνησης, στους αγώνες.

Η Συνέντευξη τύπου έχει σαν σκοπό να ενημερώσει την κοινωνία της Αρκαδίας, τους δημοσιογράφους, τους γονείς και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την ποιοτική και ξεχωριστή συνεργασία μεταξύ της Ακαδημίας “ΑΟ Αναγέννηση Αρκαδίας” και Arsenal Soccer Schools. O Αντώνης Βλάχος Δ/ντης των Σχολών Ποδοσφαίρου της Άρσεναλ, Ο Λάκης Παπαϊωάννου και μέλη του ΔΣ της ακαδημίας «Α.Ο. Αναγέννηση Αρκαδίας» θα αναλύσουν όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο Φιλικών και στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6988069464.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Κωνσταντίνος Μπακέας

Αντιπρόεδρος